Tuorein sisältö

Gears of War saamassa uuden sukupolven remasterin

25.04.2015 klo 18.00 | Luettu: 3261 kertaa | Teksti: Mats Kyyrö


Microsoft on tuottamassa uudelleenversiointia Gears of Warista Xbox Onelle, kertovat Polygonin lähteet. Jo aiemmin maaliskuussa huhut kertoivat, että pelisarjan päästudioksi kiinnitetty Black Tusk kehittäisi uudelleenversiointia koko Gears of War -trilogiasta nimellä Marcus Fenix Collection.

Nyt uusimpien tietojen mukaan uudelleenversiontia kehittääkin Brink-moninpeliräiskinnästä tunnettu Splash Damage.

Polygonin näkemien kuvien perusteella uusi versio tulee sisältämään parannettua grafiikkaa parempien tekstuurien ja ruudunpäivityksen muodossa. Lisäksi välianimaatiot tullaan tekemeään uudelleen, josta vastaa Plastic Wax -animaatiostudio (aiemmin mm. Little Big Planet, Lego Batman ja Bioshock Infinite).

Kotakun mukaan huhun on vahvistanut useampi pelin moninpeliä testaamaan päässyt lähde. Päivitetyn uutisen mukaan on myös liitetty suttuinen kuva pelistä:


V2.fi | Mats Kyyrö
< Retroboksi syntyy he... Lauantai-illan Kevyi... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

okjpfsdojp

25.04.2015 klo 18.17 10 tykkää tästä

Sitten vielä Savior of Albion Collection... ja Forza Driver collection niin lineup on valmis ja voidaan odotella microsoftin seuraavaa konsolia
lainaa
asdasdasd

25.04.2015 klo 23.47 7 tykkää tästä

thx, mutta ottaisin mielummin kuitenkin uuden gearssin
lainaa
jipfdsjpifdsjpi

26.04.2015 klo 10.47

noita välianimaatioiden uudelleen tekemistä en ymmärrä. silloin kun grafiikat oli ihan sontaa jopa Halo1-2 aikaan niin pidettiin kiinni siitä että koko pelin on näytettävä samalta ja välivideot pyörii pelimoottorilla. nyt kun kuulemma on grafiikka millä mällätä niin päätetäänkin välivideot tehdä esirenderöidysti

vai onko tässäkin vaan kyse asiakkaiden huijaamisesta? Halo collectioniakin voitiin mainostaa välivideoiden supergrafiikoilla että tältä se peli näyttää?
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova