Tuorein sisältö

Ouya vaikeuksissa, Android-konsoleille Game Over?

29.04.2015 klo 13.13 | Luettu: 5748 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Ouya nousi suureen suosioon joukkorahoitusprojektissaan ja pysyi otsikoissa jonkin aikaa, mikä innosti monia muitakin firmoja esittelemään omia pieniä Android-pohjaisia pelikonsoleitaan (ja tänäkin vuonna niitä on vielä julkistettu).

Nyt buumin aloittaja on kuitenkin vaikeuksissa. Eurogamer kertoo, että firmalle etsitään pikatahdilla ostajaa, sillä velkojat koputtelevat ovella. Velkajärjestelyt eivät onnistuneet ja sijoittajahaku käy kuumana. Jo viime syksynä huhuttiin, että Ouya etsisi ostajaa Kiinasta ja kyseli myös Amazonin ja Googlen kiinnostusta.

Toimitusjohtaja Julie Uhrman kuitenkin muistuttaa, että Ouya on edelleen hyvin menestynyt Android-pikkukonsoliksi. Sille on saatavilla yli 1000 sovellusta.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Halo 5: Guardiansin ... Angry Birds ehdolla ... >

Keskustelut (5 viestiä)

fafaafa

29.04.2015 klo 14.02 3 tykkää tästä

Ouyan vahvuus on myös sen heikkous, eli se hinta. Tohon hintaan mitä Ouyaa myydään, ei oikein saa kovin kummoista rautaa sen laatikon sisään, joka taas on monelle kuluttajalle melkoinen punainen vaate. Miksi kukaan haluaisi ostaa huonotehoista konsolia, edes satasella? Ja tuskinpa tuo tehon rajallisuus on sitä parasta antia myöskään pelinkehittäjille.
lainaa
fafaafa

29.04.2015 klo 14.03 1 tykkää tästä

Lisättäköön vielä, että itse en lähtisi vielä tuomitsemaan Androidia konsolialustana. Nvidian jutut esim. vaikuttaa aika mielenkiintoisilta. Harmi vain, että ovat vissiinkin lopettaneet sen kaikista mielenkiintoisimman virityksen, ennenkuin laite ehti edes Eurooppaan, eli Shield Portablen.
lainaa
Kungfutse

Moderaattori

Rekisteröitynyt 04.04.2007

29.04.2015 klo 14.20 4 tykkää tästä

Nvidian Shield tablettia + controlleria TV:n kanssa, sekä Android-pelien pelaamiseen että PC:ltä pelien streamaamiseen, käyttäneenä, voin kyllä kans väittää, että on vähän turhan aikaista ja/tai raflaavaa puhua Android konsolien kuolemasta.

Ehkä se mitä tästä irti saa on se, että miksi kukaan haluaisi rampautettua standalone android-pelikonsolia, kun nykyisillä tehoilla voit yhtä hyvin kytkeä sen android-puhelimen tai tabletin suoraan tv:n.
lainaa
Rambone

30.04.2015 klo 01.40

Tämä nyt oli ilmiselvä lopputulos jo kun Ouyasta ensi kerran uutisoitiin, eikö kellään ollut sydäntä sanoa rassukoille että idea on kuolleena syntynyt ja typerä?
lainaa
KoalaNalle

Rekisteröitynyt 27.10.2014

01.05.2015 klo 08.51

Google toi juuri Suomen markkinoille Nexus Playerin, sillä voi myös pelata Android pelejä ohjaimella. Tuo toki maksaa hieman enemmän kuin Ouya, noin 150€, jos ei olisi jo PS4:sta niin varmaan tuo Nexus Player tulisi kotiin...
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova