Tuorein sisältö

Ensimmäiset kuvat Tony Hawk’s Pro Skater 5:stä - paluu perinteisiin

06.05.2015 klo 15.34 | Luettu: 4225 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tony Hawk’s Pro Skater 5:n saapuminen on sosiaalisen median kautta varmistettu muutamaan kertaan, mutta nyt siitä nähdään ensimmäisen kerran jotain konkreettista.

Game Informer on julkaissut kasan ruutukaappauksia ja kertoo, että peli tulee noudattamaan sarjan ensimmäisten pelien linjaa - huikeita temppuja ja tehtäviä uniikeissa ympäristöissä.

THPS5 on tulossa loppuvuodesta X1:lle sekä PS4:lle, PS3:lle ja X360:lle myöhemmin.

Tasojen tehtäviä voi suorittaa yksin, kavereita vastaan tai co-oppina. Verkkopeliin ja siitä pois siirrytään saumattomasti ja itse tehdyt skeittipuistot voi jakaa muiden kanssa.
V2.fi | Manu Pärssinen
< EA avasi tulevaisuut... The Witcher 3:n mons... >

Keskustelut (3 viestiä)

asdsadsad

06.05.2015 klo 17.53 12 tykkää tästä

Hienot graffat.
lainaa
Mordekeisari

06.05.2015 klo 21.17

Rumahan toi kyllä on. Ei näissä uusiohöperryksissä päästä koskaan THPS2/3 tunnelmaan. Syykin on hyvin yksinkertainen: Ne pelit vain tekivät kaiken lähes niin hyvin kuin tehtävissä on ja nostalgia paikkaa aukot. Jos nyt lyötäs eteen THPS2 eri grafiikoilla ja nimellä, ei se olisi niin hyvä ku THPS2 aikanaan.
lainaa
jpifdfsdpoj

06.05.2015 klo 21.30

Niinno mikä tästä sitten tekee julkaisun arvoisen. THPS alkoi loppuvaiheessa saamaan valtavasti kritiikkiä. Ensin sanottiin että peli ei enää kehity ollenkaan ja sitten tuli Wastelandit, Ridet sun muut ja sanottiin että nyt on se muuttunut paskaksi. Sitten tuli HD-kokoelma joka halusi tuoda vanhat pelit uusille laitteille eikä sekään kovin hyvin menestynyt. Toisaalta Skateakin kehuttiin mutta ilmeisesti kolmosta ei ostanut kukaan

No jos myyntiodotukset on tuhansissa niin mikäs siinä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova