Tuorein sisältö

ARK yhdistää dinosaurukset ja avoimen maailman

12.05.2015 klo 19.00 | Luettu: 5356 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Indie-kehittäjä Studio Wildcard on julkistanut tulevan avoimen maailman dinosauruspelinsä ARK: Survival Evolved. Unreal Engine 4:n päällä pyörivässä pelissä pelaaja saa niin taistella dinosauruksia vastaan kuin kesyttääkin niitä esihistoriallisiksi ajokeiksi. Peli lupaa ainakin sisältää 60 dinosaurusta ja muuta aikakauden petoa.

ARK: Survival Evolvedin on tarkoitus saapua PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle ensi vuoden alkupuolella. Steamin Early Accessiin se saapuu jo 2. kesäkuuta 2015. Peli tulee myös tukemaan Oculus Riftiä sekä hyödyntämään Steamin Ecomonomy ja Workshop -palveluita.



Lähde: AllGamesBeta.com

V2.fi | Erkki Mervaala
< Bioshock-tekijöiden ... Assassin's Creed: Sy... >

Keskustelut (4 viestiä)

jpisfdfdspij

12.05.2015 klo 19.21 3 tykkää tästä

Vittu mitä "survivalia". Jo pelkkä videon esikatselukuva kertoo että sontaa luvassa. Oikeasti tuossa kohdassa hemmo olis jo kappaleina pitkin peltoa...

sitä peliä odotellessa
lainaa
asdfgasdfaf

12.05.2015 klo 20.35 6 tykkää tästä

Avoin maailma, survival, early access, kehittäjä joka tunnetaan ei mistään. Tällaisia ei olekaan vielä tarpeeksi.
lainaa
M454

12.05.2015 klo 21.07 2 tykkää tästä

Juu on hienon näköstä ja silleen. Jos ois joku "oikea" pelitalo tekemässä niin olisi ehkä pikkusen enemmän kiinnostusta. Näitä indie tekeleitä kun alkaa olla enemmän kuin sieniä sateella. Kyllähän siellä osa on oikeesti hyviä pelejä mitä tulee, ikävä kyllä 97% ei ole.
lainaa
pjiordjpi

13.05.2015 klo 11.22 2 tykkää tästä

Avoin Jurassic Park kyllä kelpais. Semmonen jossa pelattavuus olis lähellä New Vegasin Hardcore-modea. Semmosena Robert Muldoon-henkisenä hahmona kuljet pelloilla ja viidakoissa. Sekunnissa vastaan voi tulla joku elukka joka tappaa sut joko lihanhimoissaan tai vaan tallomalla. Ympäri saarta on ihmisruumiita ja dinojen valtaamia rakennuksia joista löytyy satunnaisesti aseita. Muutama muukin selviytyjä saarella vois olla mut niidenkin henki on Resident evil/dead rising-henkisesti höllässä. Pelin idea vois olla ihan vaan kerätä jotkut hyvin hukatut radion kappaleet joilla voit soittaa pelastuskyydin.

Oli se SNESsin Jurassic Park komea. Kun sen sais 3d-fpssnä
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova