Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Doom-mod animeninjatytöillä

05.06.2015 klo 23.00 | Luettu: 6681 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Oletko aina ollut sitä mieltä, että Doom olisi hurjasti parempi peli, jos siinä olisi animeninjatyttöjä, katanoita ja kovaa ja korkealta kirkuvaa power metallia? Kenties olet jo törmännyt DemonSteele-modiin?



DemonSteele on tarina maanviljelystä. Ja demoneista, jotka valloittavat maailman. Ja eteläkorealaisesta entisestä sotilaasta Jung Hae-Linistä.

Modin inspiraationa on ollut niin metalli kuin anime. Hämmentävästi ne sopivat sangen hyvin yhteen Doomin kanssa. DemonSteelessä voi muun muassa mäiskiä demoneja voi yläilmoihin ja sitten ampua ne täyteen reikiä niiden tippuessa alas.

Vaikka modi on ollut olemassa jo jonkin aikaa, sitä päivitetään yhä. Pian siihen lisätään toinen pelattava hahmo Sun Shihong. Hänellä ei ole katanaa vaan hän tyytyy hakkaamaan vihulaiset kuoliaiksi paljain käsin.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Joukkorahoitettavan ... Elektroninen huippu-... >

Keskustelut (2 viestiä)

asdfqwer

06.06.2015 klo 00.32 3 tykkää tästä

Hyvältä näyttää tämäkin. Ainakin nopeaa ja suoraviivaista menoa.

Doomin modien osalta muitakin kovia uutisia tänään, kun Brutal Doom v20 julkaistaan noin puolen tunnin päästä. Modin Facebook-sivujen mukaan nyt yöllä klo 1.00 pitäisi olla uusi versio ladattavissa moddb:stä.
lainaa
jpifsdfsdjipo

06.06.2015 klo 11.36 4 tykkää tästä

kaikki paitsi Doom on turhaa
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova