Tuorein sisältö

Yön kevyt peliaiheinen: Hi-Rez yritti olla hauska Kickstarterissa

10.06.2015 klo 23.00 | Luettu: 5920 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Muun muassa Smiten ja Tribes: Ascendin takana oleva pelikehittäjä Hi-Rez on pistänyt pystyyn Kickstarter-kampanjan uutta peliään varten. Pelin nimi on game.

Vapaasti suomennettuna pelin kuvaus menee näin:

"pelimaailmassa, näkökulma on todellisuus, ja me olemme työskennelleet vuosia rakentaaksemme perustan tehdäksemme todellisuudesta visiomme. kun kuulimme Kickstarterista, se oli täydellinen alusta tutkia täysin seuraavaa visiotamme. me kutsumme sitä - peliksi.

Mutta mikä on peli?

2D. avoin maailma. resurssiphjainen. metroidvania. vaistomainen. elokuvamainen. asteittain luotu. drivatar. retro. pilvi. dark souls.

Peli ei ole peli. se on kokemus."


Kampanja on olevinaan satiiria pelikehittäjien tosikkomaisuudesta ja Kickstarter-kampanjoista, tai näin ainakin Hi-Rezin julkaisema video antaa ymmärtää. Itse Kickstarter-sivu on sittemmin suljettu.

Osa Kickstarter-palkinnoista oli kyllä varsin ovelia ja hauskoja, kuten lahjoitusta vastaan nimen saaminen pelihahmolle pelin sisällä olevan näppäimistön avulla ja yhden pikselin kokoinen pikselitaidekuva lahjoittajasta. Myös 50 miljoonan dollarin tavoite oli varsin kunnianhimoinen.



Lähde: Destructoid

V2.fi | Erkki Mervaala
< PS Plussan tupla-ale... Star Wars: Battlefro... >

Keskustelut (3 viestiä)

apex

Rekisteröitynyt 21.12.2010

11.06.2015 klo 03.23 4 tykkää tästä

Sen jälkeen mitä HiRez teki Tribesille se ei tule ikinä saamaan senttiäkään minun rahojani, eikä nauramaan mukahauskoille kampanjoille.
lainaa
Milli

11.06.2015 klo 07.28 1 tykkää tästä

Apex vähän ja asiaa. Täydellinen Tribesin hylkääminen arvostelumenestyksen jälkeen, näin on hyvä toimia.
lainaa
sadsadsad

11.06.2015 klo 19.57 1 tykkää tästä

Hi-Rez onnistui olemaan hauska, ainaki mua nuaratti. Kaiken näkemäni kickstarterpaskan jälkeen en voi muuta sanoa että toi satiiri on karvan päässä todellisuudesta. Indie-pelifirmoissa ei tietenkään oletuksellisesti ole mitään vikaa, mutta niiden markkinointi (johon kuuluu myös tuotesuunnittelu) on usein naurettavan "indie-tyylistä". Ainakin itselleni on muodostunut tietty käsitys siitä, miltä idiepeli näyttää, kuulostaa ja mitä ominaisuuksia siinä on. Näin sen ei pitäisi olla.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova