Tuorein sisältö

Traplight Games etsii pelitestaajia Tampereelta

02.07.2015 klo 12.51 | Luettu: 4722 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

V2.fi:n kotinurkilta pyydettiin avustusta pieneen pelitestaukseen, joten välitämme lukijoillemme seuraavanlaisen viestin:
Kiinnostaako pelitestaus?

Tamperelainen Traplight Games haluaa kutsua Sinut testaamaan piakkoin julkaistavaa iOS peliään What on Earth!:iä ja jakamaan mielipiteesi devaustiimin kanssa.

What on Earth! on fysiikkapohjainen ajopeli, jossa kaikki radat ovat pelaajien tekemiä. Pelissä lievästi sekopäiset alienit rakentavat TV-lähetystemme innoittamina muun muassa monsteriautoja, moottoripyöriä sekä toinen toistaan erikoisempia vekottimia. Pelin ytimessä on editori, jolla pelaajat tekevät ja julkaisevat kenttiä toisten pelattavaksi. Alfa-version traileri ja lisäinfoa pelistä löytyy osoitteesta http://appadvice.com/trailers/what-on-earth

Testausta on tarkoitus suorittaa viikoilla 28 ja 30, ja yhteen ryhmään toivotaan 3-4 henkilöä. Tarkemmat ajat selviävät sitten, kun kiinnostuneiden kanssa on sovittu yhteisistä aikatauluista. Olethan siis nopeasti yhteydessä, jos parin tunnin rento pelisessio ja palautteen antaminen kiinnostaa. Et tarvitse mukaan kuin itsesi ja innostuneen asenteen. Tarjoamme osallistujille kahvit ja pientä purtavaa, sekä ennakkomaistiaisen tulevasta pelistämme.

Traplight Gamesin toimisto sijaitsee Tampereen keskustassa osoitteessa Rautatienkatu 14 A 12. Tule pelaamaan ja auttamaan Traplighta kehittämään What on Earth!:ista entistä parempi!

Yhteydenotot osoitteeseen veera.rouvinen@traplightgames.com. Kiitos!V2.fi | Manu Pärssinen
< Pidempi matka uuden ... Jos Konami ei kerran... >

Keskustelut (3 viestiä)

mnsdfikopjq

02.07.2015 klo 19.41

Jee, ilmainen työvoima on parasta! Testatkaa itse paska pelinne.
lainaa
LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

02.07.2015 klo 20.29 1 tykkää tästä

Kiinnosti tuohon asti:
iOS
(ei kiinnostanut)
lainaa
ClickBaitV2

03.07.2015 klo 13.09 1 tykkää tästä

V2: Viihdettä ja ilmaistyönhakuVälityksiä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova