Tuorein sisältö

Comceptilta uusi Mega Manista vaikutteita ottava Kickstarter-kampanja

06.07.2015 klo 21.00 | Luettu: 3050 kertaa | Teksti: Erkki MervaalaMighty No. 9 -pelistään tuttu studio Comcept on käynnistänyt uuden Kickstarter-kampanjan rahoittaakseen tulevaa, Mega Manista vaikutteita ottavaa peliään Red Ash - The Indelible Legend. Keiji Inafunen johtamassa projektissa mukana ovat myös taiteellinen ohjaaja Kazushi Ito ja ohjaaja Masahiro Yasuma.

Studio lupaa tuottaa 800 000 dollarin jälkeen prologikappaleen, jonka päälle tuleva sisältö rakennetaan. Aloituskappaleeksi kutsutaan "KanKanonin tapausta", joka on "avainkohta pelin universumille". Comcept ei vielä tiedä, miten se kerää rahoitusta tulevalle sisällölle. Rahoitus voi tulla esimerkiksi prologin myynnistä, lisärahoituksesta tai yhteistyöstä julkaisijan kanssa.

Red Ashin päätavoitteena on kertoa tarinaa suuressa mittakaavassa. Pelin pääkonsepti on jo pitkälle mietitty pelin juonesta sen historialliseen taustaan. Se ei ole pelkästään peli vaan siihen liittyy myös Studio 4C:n tuottama anime-sarja, jolla on niinikään oma Kickstarter-kampanjasivunsa.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Final Fantasy XIV:n ... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (2 viestiä)

jopdfsdsfij

06.07.2015 klo 21.29 1 tykkää tästä

Inafunella on joku Megamanfetissi
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

06.07.2015 klo 21.51 3 tykkää tästä

jopdfsdsfij kirjoitti:
Inafunella on joku Megamanfetissi

Tai sitten mies toteuttaa vanhoja ideoitaan joita ei saanut Capcomin alaisuudessa toteuttaa.
lainaa

Kirjoita kommentti


576


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova