Tuorein sisältö

Lisää Xbox One -trailereita Gamescomista - mukana Crackdown 3, Scalebound ja We Happy Few

04.08.2015 klo 18.00 | Luettu: 3256 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Microsoftin Gamescom-tilaisuudessa esiteltiin hillitön määrä uusia trailereita.

Uutta hiekkalaatikkopeliä Crackdown 3 esiteltiin sangen räjähtävän videon avulla. Futuristisessa suurkaupungissa tuhotaan näyttävästi muun muassa siltoja, kerrostaloja ja muuta kivaa. Kertojaääni puhuu trailerissa paljon avoimen maailman mahdollisuuksista.

Pelissä on mahdollista tuhota kaikkea ympäristössä, mikä vaatii myös konsolilta paljon. Crackdown 3 tulee turvautumaan vahvasti pilveen, sillä peli vaatii 20 kertaa Xbox Onen laskentatehon.Ensi vuonna Platinum Gamesilta ilmestyvä hirviönmetsästyspeli Scalebound puolestaan esitteli varsin perinteistä isompien ja vähän pienempien örkkien mäiskintää:Myös vanhat kunnon matoset ovat päässeet vauhtiin Gamescomissa Team17:n uuden Worms WMD -pelin trailerissa.Klassikoille kumartavaa osoita ja klikkaa -peliä Maniac Mansionin ja Monkey Islandin tekijöiltä: Thimbleweed Park.Dinosauruksia ja eloonjäämistä vihdoin konsoleille saapuvassa Ark: Survival Evolved -trailerissa:Sangen kiinnostavalta vaikuttava We Happy Few sijoittuu vaihtoehtoiseen, futuristiseen 1960-luvun Englantiin, jonka dystooppisessa yhteiskunnassa pelaajan on sulauduttava sen vääränlaisia ajatuksia karttavien kansalaisten keskuuteen.Oxeye Game Studion Cobalt puolestaan tarjoaa tavanomaista sidescroller-ammuskelua:
V2.fi | Erkki Mervaala
< Quantum Breakista nä... Halon maailmanmestar... >

Keskustelut (3 viestiä)

PelaajaP

04.08.2015 klo 18.31 1 tykkää tästä

Vihdoinkin sitä aikanaan paljon hypetettyä pilvilaskentaa käytetään, hienoa! Toivottavasti tekniikka pelaa kunnolla: kapsiteetti riittää, latenssi on pieni ja serverit pysyvät kuorman tahdissa. Nyt vain lisää tätä peleihin niin 5-8 vuotta ja konsolirauta on irrelevanttia.
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

04.08.2015 klo 23.12 2 tykkää tästä

Odotin Crackdownin pilvitehoilta vähän enemmän. Kaikki materiaalit tuntuu käyttäytyvän samalla tavalla, partikkelien määrä ei tee vaikutusta ja graffat PS2-tasoa.
lainaa
Hienoa

05.08.2015 klo 06.00 1 tykkää tästä

Crackdown 3 kolahtaa kyllä ostoskoriin.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova