Tuorein sisältö

Elite: Dangerous saapuu Xbox Onelle lokakuussa

07.09.2015 klo 21.00 | Luettu: 4049 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala


Frontier on julkistanut, että avaruusseikkailu Elite: Dangerousin Xbox One -versio julkaistaan 6. lokakuuta. Tällä hetkellä peli on osa konsolin Preview Programia, jossa pelaajat voivat Steamin Early Accessin tavoin pelata kehityksen alla olevia pelejä.

Frontierin toimitusjohtaja David Brabenin mukaan Preview-ohjelman alukset ja moduulit eivät kulje mukana täyteen versioon, mutta hyvitykseksi kehitysversion pelaajat saavat menetettyjen tavaroiden verran pelinsisäistä varallisuutta täyden version julkaisun koittaessa. Lisäksi Previewin aikana pelin ostaneet saavat vielä toistaiseksi julkistamattoman erikoispalkinnon. Braben on myös varmistanut, että tulevaisuudessa pelin Xbox Onen ja PC:n tilejä on mahdollista käyttää yhdessä.

Lähde: VG247

V2.fi | Erkki Mervaala
< Just Cause 2:n monin... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (2 viestiä)

Liimaletti

08.09.2015 klo 10.11

Pari kertaa olen PC:llä yrittänyt tätä pädillä pelata ja ei siitä kyllä tule yhtään mitään. Joku varmaan tykkää tätä pädilläkin pelata, mutta jos minulla ei olisi joikkaa, pelaisin silti mieluummin hiirellä ja näppiksellä kuin pädillä. Peli itseasiassa toimii hiiri/näppis yhdistelmällä oikein hyvin, on tullut kokeiltua. Ainoastaan taistelussa tulee vähän haastetta, mutta jos tykkää enemmän rahdin roudaamisesta, näppis ja hiiri käy mainiosti. Ei tarvitse koskaan irroittaa käsiään ohjaimilta.

On kyllä kiva nähdä miten kaikki toiminnot saadaan Xbox Onella mäpättyä pädiin. Tuleeko jotain radial-menu virityksiä vai jotain näppäinyhdistelmiä millä samoilla napeilla saadaan useita eri toiminnallisuuksia, kun painetaan kahta nappia samaan aikaan.
lainaa
Xomentaja

08.09.2015 klo 11.32

Hyvinhän tuolla pädillä lentää boxin versiossa. Normilentely on yleensä niin kiireetöntä, että hyvin ehtii hoitamaan hommat fiilistellenkin. Tappelussa on taas ihan kiva tattia vääntää, vaikka näppikset olisikin tehokkaampi vaihtoehto. Ainakin nyt boxilla ei ole codijonneja vastaan tullut, ja karkuunhan pääsee aika helposti. Ja jos homma menee aivan sekoiluksi, niin voihan sitä aina vaihtaa soloon.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova