Tuorein sisältö

Pokémon Go tuo taskuhirviöt älypuhelimille

10.09.2015 klo 19.00 | Luettu: 6051 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Nintendon aluevaltaus älypuhelinmarkkinoille on toistaiseksi edennyt varsin lupaavasti. Ensi vuonna julkaistava Pokémon Go on Nintendon, The Pokémon Companyn ja Google Mapsista vetovastuussa olleen Nianticin yhteistyössä syntynyt peli, jonka on tarkoitus tuoda Pokémonit todelliseen maailmaan iOS- ja Android -laitteille.

Pelin on tarkoitus tehdä lokaalidatan avulla Pokémonien metsästämisestä mahdollista ympäri maailmaa. Kouluttajat voivat myös vaihdella taskuhirviöitä keskenään ja tietysti taistellakin.

The Pokémon Companyn toimitusohtaja Tsunekazu Ishiharan mukaan suurin haaste oli "kehittää älypuhelimelle hieno peli, joka välitti Pokémonin ydinarvoja". "Pokémon Go on vastaus siihen haasteeseen", Ishihara jatkaa.

Peliin tulee saataville lisävarusteeksi myös rannekkeeseen kiinnitettävä Bluetooth-vimpain, joka toimii "oikean" Poképallon tavoin. Värisevä ja valojaan vilkuttava Pokémon Go Plus -ranneke sisältää napin, jonka avulla voi nopeasti
napata lähistöllä olevan Pokémonin.

Alla eilen julkistettu Pokémon Gon traileri:Lähde: Games Radar

V2.fi | Erkki Mervaala
< Lataa ilmaiseksi Nin... Koko rahalla Fallout... >
Keskustele aiheesta

Keskustelut (3 viestiä)

Wegetzu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 08.08.2008

10.09.2015 klo 20.02 1 tykkää tästä

Nehän unohtivat katsella tosimaailmaa kännykkäkameran kautta.
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

10.09.2015 klo 21.11 2 tykkää tästä

Pokemon Go, Hitman Go, Lara Croft Go...

Miten peliteollisuus tuntuu aina yhteisesti päättävän alaotsikon, jota sitten kaikki tulevat käyttämään seuraaville peleilleen?
lainaa
NikMan05

08.06.2016 klo 08.46

Jep se olis miun mielestä kivempi jos katottais kamerasta ja et ku kattois sitä nii sitte vois tulla pokemon vastaan. :)
lainaa

www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova