Tuorein sisältö

PS3:n julkaisu Suomessa

25.03.2007 klo 22.44 | Luettu: 3943 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Suomen ensimmäinen kaupasta ostettu PS3 ja sen omistaja.
Sonyltä saapui lehdistötiedote torstaiyön tunnelmista.

PLAYSTATION 3 –pelikonsolia jonotettiin aamuvarhaisesta

PlayStation 3 –pelikonsolin viimeöinen lanseeraus synnytti jälleen ilmiön. Aikaisimmat saivat ostaa tuotteen jo minuutti yli puolenyön Tilt-pelikaupasta, mutta suurin osa suunnisti Stockmannille, joka aukaisi ovensa poikkeuksellisesti jo seitsemän aikaan aamulla. Kymmentä vaille seitsemän aikaan pelikonsolia jonotti kymmeniä innokkaita.

Jonotuksen palkinnoksi saivat kaikki halukkaat oman laitteensa, sillä Suomeen saatiin lanseerausvaiheessa myyntiin hieman lähes 10 000 konsolia. 4500 innokkainta varasi laitteensa jo ennakkoon.

PS 3 –konsoli on pelaamisen lisäksi monipuolinen viihdekeskus.

Laitetta voi käyttää kodin multimediakeskuksena, sillä se mahdollistaa teräväpiirtopelaamisen lisäksi Blu-ray –elokuvien katselun, kuvien, videoiden ja musiikin nauttimisen sekä netissä surffailun.

Helsinkiläinen Kalle Anttila jonotti aikanaan saadakseen PS 2 –pelikonsolin, ja piti jonotusta silloin hauskana juttuna, mutta tällä kertaa hän varasi laitteensa ennakkoon kuukausi sitten.

”Olen odottanut PS 3:sta sen julkistamisesta lähtien. Hankin laitteen ensisijaisesti pelaamista varten, mutta Blu-ray on hyvä extrabonus. PS 3:n uusista ominaisuuksista on vaikea valita parasta, mutta ehkä teräväpiirto kiinnostaa eniten. On vain kaikin puolin mukavampaa pelata uudemmalla teknologialla”, kertoo Kalle.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Xbox Liven tilihuija... Uusi teaseri Bioshoc... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova