Tuorein sisältö

Esittelyssä Fallout 4:n vapautta ja kustomointia

16.09.2015 klo 19.00 | Luettu: 5313 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Bethesda julkaisi eilen kaksi uutta videota marraskuussa julkaistavasta Fallout 4:stä. Ensimmäisessä videossa pelin ohjaaja Todd Howard esittelee pelaajan vapautta pelin avoimessa maailmassa. Todd kertoo videolla muun muassa ammuskelun ja roolipelaamisen yhdistelemisestä sekä hahmon muokkausmahdollisuuksista.Toisessa videossa keskitytään nimenomaan pelin kustomointiin ja uusien tavaroiden luomiseen ja muokkaamiseen. Tähän mennessä "Bethesdan kehittyneintä" modaustyökalua voi käyttää niin konsoleilla kuin PC:llä. Howardin mukaan "koko maailman voi repiä riekaleiksi ja rakentaa sen jälkeen mitä haluaa".Lisäksi tänään julkaistiin uusi Fallout 4 S.P.E.C.I.A.L. -videosarjaan kuuluva video "Perception", jolla esitellään opetusvideomaisesti pelimekaniikkaa.


V2.fi | Erkki Mervaala
< Rockstar tylyttää BB... Tamperelaista avaruu... >

Keskustelut (4 viestiä)

Falloutfanboy88

17.09.2015 klo 09.04

Bethesda kyllä osaa tehdä markkinoinnin oikealla tavalla, pitäen hypeä yllä kaikki nämä tuskastuttavat odotusta sisältävät kuukaudet.
lainaa
Protagonisti

17.09.2015 klo 09.49

olin ensin että näää ei kiinnosta Fallout 4, näyttää tylsältä peliltä. mitä lähemmäs julkasua Fallout 4 on tulossa, sitä varmempi olen siitä, että jaa, kyllä tulee löytymään hyllystä! ehkei ihan heti kun julkastaan, mutta ainakin pari viikkoa julkasun jälkeen!
(varsinkin tuo aseiden craftaaminen näytti ja kuulosti jännältä!)
lainaa
Liimaletti

17.09.2015 klo 12.09

Itse modityökalua ei voi käyttää kuin PC:llä (Todd Howard tarkensi tätä jossain toisessa katsomassani haastattalussa), mutta sillä voidaan tehdä modeja konsoleille. Mielenkiinnolla kyllä odotan miten niitä modeja saa konsoleille. Voisin olettaa, että niille on pystytetty jokin hyväksymisprosessi mikä niiden pitää käydä läpi? Myös modit, jotka vaativat koneelta lisätehoja ovat ongelma konsoleilla.

Koko maailmaa ei voi repiä riekaleiksi, vaan pelissä on tiettyjä "saitteja" johon voi rakentaa vapaasti. Nämä saitit ovat toki vapaasti muokattavissa.
lainaa
crafter90hp

17.09.2015 klo 18.45

Oletan crafting-systeemin olevan nyt helpommin lahestyttavissa kuin edellisissa joissa piti loytaa joka ikinen purnukka ja ruuvi craftatakseen edes jotain, Ja workbenchit oli siroteltu sinne sun tanne. Jos nyt pystyy rakentamaan oman basen sielta pitaisi loytya myos se oma workbench kuten Fonlineissa. Eli leka kateen ja raaka-aineiden peraan. Voi sita iloa kun saa craftattua superior
LSW:n ja power armourin seka kasan psychoa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova