Tuorein sisältö

Voi kauhea millaista kuraa on uusi Tony Hawk -peli

30.09.2015 klo 17.17 | Luettu: 8108 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Tony Hawk's Pro Skater 5:n ennakkovideot eivät kovin hyvää luvanneet, vaikka grafiikoitakin viilattiin matkan varrella (eikä ehkä edes parempaan suuntaan). Nyt kun peli on julkaistu, on nopeasti käynyt ilmi, että se on huonosti tehty, bugeja täynnä oleva kaamea tuotos, josta ei kenenkään pitäisi maksaa 60 dollaria - ei ehkä edes viittä.

Yhdeksi (teko)syyksi internetissä epäillään sitä, että Activisionin sopimus Tony Hawk -pelien tekemisestä oli umpeutumassa tämän vuoden lopussa (nyt se on jo uusittu), joten peli piti saada nopeasti uunista ulos.

Mutta hohhoijaa, katsokaa nyt tätä touhua.

Onkohan sattumaa, että samaan aikaan Skate-sarjan pelit, mm. Skate 3 ovat puolihintaisia Xbox Livessä...


V2.fi | Manu Pärssinen
< Mariomaakaria myyty ... PlayStation Plussan ... >

Keskustelut (8 viestiä)

Kopsu

Rekisteröitynyt 16.02.2014

30.09.2015 klo 17.56 4 tykkää tästä

Vieläkö joku edes pelaa näitä skeittipelejä?
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

30.09.2015 klo 18.00 19 tykkää tästä

Vieläkö joku edes ostaa mitään Activisionilta?
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

30.09.2015 klo 19.14 1 tykkää tästä

Ei tainut keretä edes beta-asteelle ennen julkaisua.
lainaa
Shaiba

30.09.2015 klo 19.20 3 tykkää tästä

Arcane kirjoitti:
Vieläkö joku edes ostaa mitään Activisionilta?


Destinyä ja CODia kuullema joku on ostanu. Skylanders on kaiketi myös ollut kohtuu myyty peli. Mutta totta. Itsekkään en omista yhtään edellä mainituista peleistä.

Aika kuraa kyllä tälläinen räpellys. Näyttää tosiaan muropaketissa tulleelta peliltä.
lainaa
lol

30.09.2015 klo 21.29 1 tykkää tästä

Olen ihan oikeasti ihmeissäni, että jotain tällaista edes viitsitään tehdä. Skate-pelisarja teki skeittipelin juuri sillä tavalla kuin se kuuluu tehdä: tunnelma, kontrollit ja yleensä kaikki oli kohdillaan. Toki viimeisimmät osat keskittyivät epäolennaiseen kaikenmaailman yliampuvan sekoilun kanssa, mutta silti ne ovat mainioita pelejä.

Tony Hawk-pelit ovat aivan muinaista historiaa jo pelkästään pelattavuutensa kannalta, joten miksi nähdä minkäänlaista vaivaa toistaa tätä tönkköyttä..
lainaa
khkhkh

01.10.2015 klo 05.32

Ehkä tässä yritettiin hakea sitä samaa menestystä mikä on tullut näille glitchi peleille viime aikoina
lainaa
fdsjpods

02.10.2015 klo 19.29 1 tykkää tästä

"Skate-sarja teki kaiken niin kuin piti" ja "viimeisimmät Skaten osat keskittyivät epäolennaiseen"

Eli kuinkas monta niitä hyviä pelejä olikaan?

Skateenhan Tony Hawkia on ihan turha verrata. Siinä missä Skate pyrkii olemaan hidas, mykkä ja boheemi THPS on aina ollut hurja refleksitesti. Neversoftin menon (jos ne edes tätä teki) voi jopa uskoa että bugit on jätetty peliin puolitahallaan. Ehkä jollakulla oli aikomus korjata niitä mutta kun todettiin miten huvittavia ne ovat niin jätetäänkin ne mukaan ihan kuin isopäät, diskovalot ja kaikki peelotehtävät

Ilman pelinrikkovia bugeja tässäkin pelissä voisi olla jotain ideaa mutta toisaalta ei sitä neljän värin nopeustestiäkään voi loputtomiin myydä uusioversioina. Jo kolmososaa haukuttiin toistosta, ja sitten tuli neljäs, viides, kuudes, seitsemäs...
lainaa
lol

23.10.2015 klo 00.24 1 tykkää tästä

fdsjpods kirjoitti:
"Skate-sarja teki kaiken niin kuin piti" ja "viimeisimmät Skaten osat keskittyivät epäolennaiseen"

Eli kuinkas monta niitä hyviä pelejä olikaan?


Hienosti lainaat vaan osaa viestistäni, jotta saat väännettyä täysin typerän kysymyksen aikaiseksi. Skate oli loistava peli, kuten myös molemmat jatko-osat jotka toivat peliin monia hyviä ominaisuuksia unohtamatta juuriaan. Toki esim. Skate 3 meni jo tietyilta osin yli (esim. Hall of Meat- tehtävien kanssa) ja kadotti tiettyä realistista teräänsä, mutta eivät pelit missään muodossa huonoja ole. Mikä tahansa Skate-peli voittaa Toni Haukat mennen tullen.

Ja älä käsitä väärin, itse olen kasvanut Tony Hawk-pelien kanssa, erityisesti Underground on sellainen peli, jota tuli tykitettyä aivan jumalattomasti nuorempana. Hieno peli, vaikka Skate-sarjan jälkeen se tuntuunkin aivan turhalta.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova