Tuorein sisältö

Animal Gods -kisan voittajat on valittu

20.10.2015 klo 18.00 | Luettu: 2685 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

V2.fi:n Animal Gods -kilpailun voittajat on valittu ja arvottu.

Kysymys oli "Mikä eläinjumala olisit?". Vastaajien joukosta valittiin ensin 10 parasta ja niistä arvottiin (random.org) viisi voittajaa, jotka saavat pelin latauskoodin itselleen, katselkaa siis sähköpostiinne.


Tommi: "Mäyrä. Eläinkunnan hiljainen puurtaja. Ei valita eikä kehuskele. Kaivaa kuoppaa ja hoitaa hommat kun muut elukat kerää kaiken huomion."

Miia: "Olisin pussiunikeko. Ne on pieniä ja käpertyy kasaan. Nukkuu päivällä ja elää öisin. Vähän niinkun mä. Ne piileskelee ontoissa puissa, meikä piileskelee peiton alla ihmisiä. Kyllä, pussiunikeko. Katoppa googlesta miten söpö."

Janne: "Olisin vesinokkaeläin-jumala. Vähän myrkyllinen, nokkava ja täysin käsittämätön kaikille tutkijoille."

Jermulion: "Minä olisin varmasti torakka, koska se pystyy elämään useamman päivän ilman päätä, enkä kuulema juurikaan käytä omaani :D"

Jani: "Olisin Apinajumala. Nimimerkkini on aina pienestä asti liittynyt apinaan, joten apina on siksi minulle myös eläimenä luonnollinen valinta. Apinat ovat mahtavia eläimiä kaikessa vekkuliudessaan ja älykkyydessään. Myös yksi lempipeleistäni on Ape Escape, tietenkin apinoiden takia. Jee apinat!"


V2.fi | Manu Pärssinen
< Uncharted 4:n 'kumma... Super Mario Maker li... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova