Tuorein sisältö

Xbox Onen uudistuspäivitys sai tarkan päivämäärän

27.10.2015 klo 13.00 | Luettu: 3398 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Moneen kertaan uutisoitu ja odotettu Xbox Onen käyttöliittymän ja osittain ominaisuuksien uusintapäivitys, eli "New Xbox One Experience" saapuu 12. marraskuuta. Esikatseluohjelmassa mukana olleet ovat sitä voineet jo jonkin aikaa testata.

Yksi isoimmista uutuuksista on taaksepäin yhteensopivuus Xbox 360 -pelien kanssa. Kaikki eivät kerralla ala toimia, mutta loppuvuoden aikana yhteensopivien pelien määrän luvataan nousevan yli sataan. Käyttöliittymä uusiutuu myös monella tapaa.
Tältä ennakkoversio näyttää:


V2.fi | Manu Pärssinen
< Square Enix Collecti... Sega heräsi fanien k... >

Keskustelut (3 viestiä)

Cubisti

27.10.2015 klo 14.50

Suprice! Osa toimii ja osa ei, osa toimii myöhemmin ja osa ei tule toimimaan koskaan.

Mutta kyllä on hienosti hypetetty ja mainostettu ominaisuus jolla voi pelata yli neljä vuotta vanhoja pelejä alustalta jota ei juurikaan kukaan enää kaipaa.

Ei sillä, jos PS4:lle tulisi vastaava, niin PS3 lähtisi verkonpainoksi kun 8v tytär haluaa aina pelata Lego Harry Pottereita sillä.
lainaa
hehee

27.10.2015 klo 22.37 5 tykkää tästä

Vaikka jotkut epätoivoisesti yrittävät niin vakuuttaa, yhteensopivuus vanhojen pelien kanssa EI ole kehno ominaisuus. Ei vaikka miltä kantilta asiaa tarkastelisi.
lainaa
sdiohfdsioh

28.10.2015 klo 19.15

hehee kirjoitti:
Vaikka jotkut epätoivoisesti yrittävät niin vakuuttaa, yhteensopivuus vanhojen pelien kanssa EI ole kehno ominaisuus. Ei vaikka miltä kantilta asiaa tarkastelisi.


Hyvin tehtynä ei. Jos 360n konsolin voisi pistää kiertoon ja pelit nätisti hyllyyn ja ostaa kaupasta halutessa uusia olishan se hienoa. Kuitenkin 360n tapa toteuttaa asia oli niin paska että X0 oli pakko pitää nurkissa, kun edes jotain Halo Kakkosta ei pysty pelaamaan tyydyttävällä laadulla

Toki aina voi sanoa että enemmän on parempi, ei lisäominaisuudet ketään haittaa ja "ei sitä ole pakko käyttää"
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova