Tuorein sisältö

Grand Theft Auto: Onlinen halloween-yllätys kylvää kauhua Los Santosiin

30.10.2015 klo 15.00 | Luettu: 3360 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Grand Theft Auto: Onlinessa tarjoillaan 16. marraskuuta saakka erityisiä halloween-herkkuja Los Santosin ja Blaine Countyn asukkaille. PlayStation 4:n, Xbox Onen ja PC:n pelaajat saavat nauttia hankkimistaan erityisominaisuuksista myös 16. marraskuuta jälkeisenä aikana.

Kauhujen vuodenaikaan sopivasti mukaan on tuotu kaksi uutta karmivaa autoa: Lurkki-ruumisauto (kuvassa) ja Franken Stange. Autot ovat saatavilla vain rajoitetun ajan, kuten ovat myös 20 teemaan sopivaa Bobblehead-figuuria, jotka voidaan kiinnittää minkä tahansa kustomoitavan lowriderin kojelaudalle.

Autojen lisäksi tarjolla on myös uusia naamareita ja kasvomaalauksia Vespucci Movie Masksin Monsters-osastolla. Halloween-naamarit ovat oletusvalintana jokaisessa halloweenin aikaan suoritetussa heistissa.

Halloween tuo myös mukanaan uuden Slasher Adversary -moodin, jossa enintään kahdeksan pelaajaa joutuvat juoksemaan pakoon ja piiloutumaan pimeydessä haulikon kanssa vaanivalta möröltä. Pelaajalla on käytössä myös taskulamppu, jonka avulla voi yrittää liikuskella pimeyden keskellä. Jos pelaaja onnistuu pysymään hengissä kolme minuuttia, saa hän käyttöönsä haulikon ja mahdollisuuden maksaa potut pottuina pelottelijalle.

Rockstar lähettää myös halloweenin kunniaksi livestreamia tänään yöllä kello 23 Suomen aikaa.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Mirror's Edge Cataly... Outlastin jatko-osa ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova