Tuorein sisältö

Pikaraportti Digiexpo 2015 -messuilta

31.10.2015 klo 11.45 | Luettu: 7517 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

V2.fi poikkesi eilen Helsingin Messukeskuksessa Digiexpo 2015 -tapahtumassa ja vaikka peliosasto oli Xboxin aluetta lukuunottamatta entisestään kutistunut, pääsi paikan päällä kokeilemaan muun muassa uutta Tomb Raideria, Star Wars Battlefrontia ja Rainbow Six Siegeä.

Lisäksi edustettuna on eSportsia, tubettajia, virtuaalijääkiekon SM-kisat, sekä suomalaisia pelinkehittäjiä, muun muassa Iceflake Studios esittelemässä pilkki- ja ajopelejään. Digiexpot jatkuvat vielä huomiseen asti, joten käykäähän pyörähtämässä paikan päällä, mikäli niillä nurkilla liikutte.

Messuedustajien joululahjavinkkejä


Tony Kaasinen, Nintendo Suomi



- Zelda Triforce Heroes (3DS)
- Xenoblade Chronicles X (Wii U)
- Super Mario Maker (Wii U)
- Splatoon (Wii U)

"Xenoblade Chronicles X on nyt ensimmäistä kertaa Suomessa pelattavana ja julkaisupäivä on neljäs joulukuuta, eli hyvissä ajoin pääsee testaamaan tätä demoversiota täällä messuilla", kehottaa Kaasinen.

Jerry Kurunen, Ubisoft



- Assassin's Creed: Syndicate
- Rainbow Six Siege
- Just Dance 2016

"Assassin's Creed: Syndicate on tämän vuoden toimintapelien kohokohtia, siinä pääsee pistämään temppeliritareita ja korruptoituneita Lontoon aatelisia turpiin. Ensimmäistä kertaa mukana on kaksi päähahmoa, jotka rinta rinnan hoitelee Lontoonta kuntoon. Rainbow Six Siegessä terroristit ja lainvalvojat ottavat yhteen erilaisissa tilanteissa ja vahva paino on moninpelillä, jossa tiimivetoinen pelaaminen on vahvasti keskipisteessä", tykittää Kurunen.

Jarno "Killi" Kallunki-Mättö, Microsoft



- Xbox One -pelikonsoli
- Halo 5: Guardians, Forza Motorsport 6, Rise of the Tomb Raider
- Xbox Elite -peliohjain

"Yks parhaimpia jouluja - nyt ei puhuta siitä, mitä tulee tulevaisuudessa, vaan nämä voi pelata kaikki. Tosi hyvä olla Xbox-pelaaja tänä jouluna."

"Syy Elite-ohjaimen 150 euron hintaan on se, että se on oikeasti paras ohjain, mitä me ollaan ikinä tehty - ja omana mielipiteenäni paras ohjain, mitä minä olen ikinä käyttänyt. Ohjainta voi mukana tulevilla osilla kustomoida miten haluat, ja sovelluksella kaikki nappulat voi ohjelmoida miten itse haluaa", vakuuttaa Kallunki-Mättö.

Killin moottorisuu sai parin minuutin haastatteluhetkeen mahdutettua myös muistutuksen Xbox Onen pian tulevasta ohjelmistopäivityksestä, joka nopeuttaa konsolin käyttöliittymää ja lisää taaksepäin yhteensopivuutta X360-peleille.









CS-turnaus on käynnissä parhaillaan :

Watch live video from ROGTournament on www.twitch.tv


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataaaaargh: Kauhe... Isä & Poika -konnaka... >

Keskustelut (4 viestiä)

Cubisti

01.11.2015 klo 00.42 8 tykkää tästä

Killi vaikuttaa oikein tyypilliseltä Microsoftin PR-mieheltä. Saa hehkutettua vaikka paskasta kultaa kunhan se on oman firman pökäle kyseessä.

Tätä ei pidä nyt millään pahalla ottaa, mutta X1:n myöhästyminen vuodella saatiin myös hehkutettua/vaiettua hyväksi asiaksi. Se tekee uskottavuudelle kummia tässä vaiheessa.
lainaa
Uliuli

01.11.2015 klo 13.23 1 tykkää tästä

Elite: ohjain joka maksaa miltein puolet siitä mitä oikea Xbone. En näe mitään rahastusta tässä, e-hen. PS4:lla on päässyt ihan ilmaiseksi päivityksen myötä kustomoimaan painikkeita, ei mikään uusi juttu. Ja mitä 360-yhteensopivuuteen tulee, niin se toimii vaan muutamille peleille.

Toisekseen mitä expoihin tulee, niin viime vuonna oli ihan ok-meningit ku pääsi alennuksella sisään, mutta tämä vuosi oli kuulemma aika vaisu ja lipunkin hintaa oli korotettu 18€, ottaen vielä huomioon että Hifi-puolta ei ollut tänä vuonna. Kannattais noiden järjestäjien pistää enemmän massia sinne markkinointiin ja pistää ens vuonna paremmaksi, muuten tätä menoa ei tuu expot kauaa olee.
lainaa
fsdhiofsdhio

01.11.2015 klo 18.21 2 tykkää tästä

Meni aikalail niinkun ajateltiin eli X1n ohjaimen kehittämiseen pistettiin se satamiljoonaa ja jostain se raha nyt täytyy repiä. Jokaisen ohjaimen lisäkate on satasen luokkaa ja siltikin niitä saa myydä aika monta ennen kuin kannattaa

Mut mikä idea näissä joululahjalistoissa on? Luetellaan vaan oman firman uusia tuotteita niin paljon kuin annetaan
lainaa
ettäniin

02.11.2015 klo 11.01

Uliuli kirjoitti:
PS4:lla on päässyt ihan ilmaiseksi päivityksen myötä kustomoimaan painikkeita, ei mikään uusi juttu.


Pääsee myös X1:llä normiohjaimesta kustomoimaan painikkeita tuon uuden päivityksen myötä. Ei siis tarvitse ostaa Eliteä tuon ominaisuuden takia.
lainaa

Kirjoita kommentti




V2.fi Tiktok
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova