Tuorein sisältö

Pelialan kulttisarjakuva muuttuu komediasarjaksi Ylelle

05.11.2015 klo 15.02 | Luettu: 4942 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Miha Rinteen Matkailua pelialalla-sarjakuva on "satiirinen sarjakuvablogi kahdesta hemmosta, jotka tekevät dokumenttia pelialasta suomessa ja ulkomailla vuosina 1994-2009." Sarjakuva on saanut inspiraationsa tekijän omista kokemuksista ja pelialalla liikkuneista huhuista, joten totta vähintään toinen puoli.

Nyt tekijä kertoo blogissaan yllätysuutisen: sarjakuvasta työstetään komediasarja Ylelle!

Sovituksen kirjoittaa sekä ohjaa Jarno Elonen ja liveosuuksien seassa esiintyy myös grafiikkaa sekä animoituja kohtauksia. Sarjassa tullaan mahdollisesti näkemään myös sarjakuvasta pois jääneitä kohtauksia.

Odotamme mielenkiinnolla!

V2.fi | Manu Pärssinen
< PC-ilmiö leviää - PS... Supercell-perustajat... >

Keskustelut (1 viestiä)

Hihheli

05.11.2015 klo 21.07 4 tykkää tästä


Mihin tahansa Ylen ex-taistolaiset verorahoin koskevat, muuttuu suklaalla kuorutetuiksi mansikoiksi. Etenkin aina kun he yrittävät tehdä jotain nuoriin ja/tai nuoriin aikuisiin vetoavia megafantsun tredikkäitä juttuja!

Ja lähtökohtakin kun on ylläolevan esimerkin perusteella noinkin mahtavan ratkiriemukkaan hauska, on varmaan luvassa jotain aivan käsittämättömän hienoa, niin hienoa ettei kuolevainen ole sellaista sitten Kiimaisten poliisien (kts. Wiki) jälkeen nähnyt!

Joo, odotetaan mielenkiinnolla miten Yle saa tuon yhdistettyä jotenkin nais/maahanmuuttaja/saamelais/Neuvostoliitto-oli-ihana/hermafrodiitti/ilmastonmuutosnäkökulman sarjakuvaan!

Ps. /sarc
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova