Tuorein sisältö

Mass Effect: Andromedasta vuoti teaseri liikkeelle

07.11.2015 klo 17.00 | Luettu: 7556 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Mass Effect: Andromeda on livahtanut kiusoitteleva traileri verkkoon.

Hyvin vähäkkäästi uutta tietoa huokuvan videon merkittävin anti lienee ääninäyttelijä Jennifer Hale, joka muistetaan alkuperäisen Mass Effect -trilogian komentaja Shepardin äänenä. Ratkaisu on yllättävä, sillä BioWaren suunnalta on jo aiemmin tehty selväksi, että Shepardin seikkailut on jo seikkailtu.EA on tiettävästi pyrkinyt poistamaan kyseisen videon parhaansa mukaan, joten videolinkin toimivuuden suhteen ei voi antaa takeita.

Mass Effect: Andromedan on määrä ilmestyä loppuvuodesta 2016 PlayStation 4:lle, Xbox Onelle sekä PC:lle.

V2.fi | Markus Mesiä
< Monster Hunter 4 Ult... Lauantai-illan kevyt... >

Keskustelut (5 viestiä)

oigivg

07.11.2015 klo 17.56 8 tykkää tästä

Ehkä tämä on parempi kun Mass Effect 3 joka oli täyttä kuraa.Se ei ollut mitään muutakun Gears of War kopio surkealla lopulla.Lyhyt kehitysaika ja monet muut ongelmat pilasivat pelin jolla olisi muuten ollut potenttiaalia olla paljon muutakin.Toivottavasti EA ei pilaa tätä uutta Mass Effectiä tekemällä siitä jonkun typerän online only räiskinnän johon on isketty mukaan 50-60e kausikortti.


lainaa
Garrus

07.11.2015 klo 23.20 6 tykkää tästä

Höpö höpö se mikään vuoto tai livahdus ole. N7 day? November 7.
lainaa
JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

08.11.2015 klo 02.35 6 tykkää tästä

Andromeda on kyllä kevyesti mun ensivuoden odotetuin peli. Mass Effect -trilogia oli nimittäin kokonaisuutena aivan käsittämätöntä scifimättöä, kolmosen loppua lukuunottamatta.
lainaa
fsdihfdpij

08.11.2015 klo 07.22 2 tykkää tästä

Kenet muun ne muka ottaisi kuin Halen? Eihän niitä vaihtoehtoja naisääneksi edes ole kuin pari

Toisaalta kun uudesta Halosta vedetään yhteyksiä niin uskoiko joku että Cortana ei muka tekisi paluuta. Vittu tätä scifisarjakuvalogiikkaa. Ei olis ihme vaikka Saren, Illusive Man ja erityisesti Virmire Victimkin tekisivät paluun "supereeppisellä tavalla"
lainaa
Liimaletti

08.11.2015 klo 10.51 6 tykkää tästä

fsdihfdpij kirjoitti:
Kun uudesta Halosta vedetään yhteyksiä niin uskoiko joku että Cortana ei muka tekisi paluuta. Vittu tätä scifisarjakuvalogiikkaa. Ei olis ihme vaikka Saren, Illusive Man ja erityisesti Virmire Victimkin tekisivät paluun "supereeppisellä tavalla"
Ymmärrän pointtisi, mutta ME Andromeda sijoittuu ajallisesti niin paljon ME tapahtumien jälkeen, että kukaan Shepard-trilogian hahmoista ei taida enää olla edes elossa. Puhumattakaan siitä miten kaukana Andromedan galaxi on Linnunrataan nähden. Jos tuo Andromeda-alus lähti matkalle ME:n tapahtumien aikaan, niin se on perillä niin pitkän ajan jälkeen, että jos joku niistä Shepard-trilogian hahmoista tekee "paluun" se on kyllä aivan älytön veto Biowarelta. Erityisesti kun ME Andromedaa on toitotettu niin, että peli tekee nimenomaan pesäeroa Shepardille ja ME:n tapahtumille ja on ihan oma itsenäinen tarinansa. Ja vielä kun otetaan huomioon se, miten urposti ME3:n päättyi alunperin. Luulisi siis todella, että Bioware haluaa päästä Shepardin varjosta eroon ja tehdä jotain uutta ME:llä ja unohtaa kaikki vanhat hahmot.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova