Tuorein sisältö

Vakoilupeli Star Warsin ohjaajalta ja Infinity Bladen tekijöiltä

12.11.2015 klo 11.00 | Luettu: 4054 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Tulevan Star Warsin, uusien Star Trek -elokuvien ja Lost-tv-sarjan ohjaaja J.J. Abrams Bad Robot -firmansa kanssa työstää yhteistyössä ChAIR-pelistudion (Infinity Blade, Shadow Complex) kanssa peliä, josta JJ tuntuu olevan alla olevan videon perusteella hyvinkin vakuuttunut.

Projektin nimi on SpyJinx, mutta paljon muuta ei vielä kerrottu. Se on toimintastrategiaa, maailmanrakennusta ja roolipelielementtejä yhdistelevä, vakoilun maailmaan sijoittuva peli.

Kaikesta päätellen yhteistyö on ollut hyvin tiivistä ja Bad Robot on jo pidemmän aikaa halunnut laajentaa viihdevaltakuntaansa myös pelien puolelle.

Peli on tulossa PC:lle, tableteille ja kännyköille ensi vuonna ja sille haetaan nyt beta-testaajia. ChAIR on Epic Gamesin alainen pelistudio.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Yön kevyt: Radioaalt... Myös Nintendo Wii U ... >

Keskustelut (2 viestiä)

fidpjfsdji

12.11.2015 klo 11.41

Semmonen avoimen maailman Alpha Protocol Bond-fiiliksellä kelpais. Vähemmän räiskettä ja enemmän pölinää, tutkiskelua ja pohdiskelua

Ei luulis olevan vaikeeta ottaa joku Dr No pohjaksi jossa saarella selvitellään mysteeriä. Aseen sais toki vetää esille koska tahansa eikä mitään erillistä höpötyskenttää ja sekopääsuojaräiskimiskenttää. Jos olisi vielä kunnon munat tekijöillä niin pistäisivät Dead Rising-tyyppisen aikarajan että jos syyllinen ei ole selvillä ja hengiltä 48 pelitunnin aikana niin pommit lähtee maailmalle ja homma kusi
lainaa
Arcane

Moderaattori

Rekisteröitynyt 10.04.2007

12.11.2015 klo 13.05 1 tykkää tästä

...mutta entäs se Shadow Complex 2?
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova