Tuorein sisältö

Cowabunga! Huhujen mukaan Teinimutanttininjakilpikonnat ja muut Paramount-hahmot saapuvat seuraavaksi Fortniteen

10.01.2022 klo 20.05 | Luettu: 1489 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Viimeisempien huhujen mukaan Fortniten massiivinen useista eri lähteistä hahmoja yhdistelevä metaversumi laajentuu seuraavaksi Paramount-tuotantoyhtiön omistamien hahmojen suuntaan ja näistä ensimmäisenä peliin olisivat saapumassa legendaariset Teinimutanttininjakilpikonnat tai tuttavallisemmin Turtlesit.

XboxEra-kanavan lähteiden mukaan Epic Games ja Paramount olisivat tehneet sopimuksen Paramountin omistamien hahmojen tuomisesta Fortniteen mutta toistaiseksi tarkempaa tietoa siitä, koska pizzaa rakastavat teinimatelijat saapuisivat peliin ei vielä ole.



Turtlesit eivät suinkaan ole ainoa Paramountin omistama merkittävä tuotemerkki vaan myös ikoninen Star Trek -sarja hahmoineen on Paramountin omistuksessa, samoin ovat myös esimerkiksi Paavo Pesusieni ja Avatar: The Last Airbender.

Nähtäväksi siis jää tullaanko Fortnitessä lähitulevaisuudessa näkemään kapteeni Picard taistelemassa Darth Vaderia vastaan tai Paavo Pesusieni ottamassa yhteen Matrixin Neon kanssa mutta joka tapauksessa Epicin tavoite yrittää saada Fortniteen mukaan joka ikinen merkittävä populaarikulttuurin hahmo tai tuoteperhe tuntuu etenevän vauhdilla.

Lähde: Eurogamer

V2.fi | Mikko Seppänen
< Jättidiili: Take-Two... Serious Sam saapuu k... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova