Tuorein sisältö

Puuh, mikromaksut löysivät tiensä Forza 6:een

17.11.2015 klo 13.00 | Luettu: 4144 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Monet ehtivät Forza Motorsport 6:ta kehua muun muassa siitä, ettei se sisältänyt edeltäjänsä mikromaksuhässäköitä. Destructoid kertoo että kuitenkin nyt, kaksi kuukautta julkaisun jälkeen, ne ovat tiensä peliin löytäneet.

Token-rahaa voi ostaa dollarilla tai vaikka sadalla dollarilla (ja tietenkin myös euroilla). Virtuaalivaluutalla voi sitten ostella autoja ja mod pack -kortteja. Aiemmin Turn 10:ltä on todettu, että mikromaksuja lisätään vain, jos yleisö niitä haluaa... ja ilmeisesti joku on halunnut?

Pelin valikoista Tokenit saa kuitenkin kokonaan pois päältä/näkyvistä, mikäli niiden lisäys peliin hurjasti harmittaa. Microsoftin edustaja kertoi Destructoidille: "Olemme nyt varmistaneet, että pelin talous on tasapainossa, joten Tokenit vain lisäävät pelaajien valinnan vapautta."


V2.fi | Manu Pärssinen
< Spoileri: Uuden Mass... EA:lla suunnitellaan... >

Keskustelut (2 viestiä)

PekkaKana

17.11.2015 klo 19.43 3 tykkää tästä

Eipä tarvesta ostella. Jos pelinsisäinen valuutta vähissä, kahden tunnin endurance-kisa vaan päälle ja 60% XP-buustaus (tai affinity-boostaus) modeista x3 käyttöön niin johan levelit nousee ja rahaa tulee kuin roskaa.
lainaa
Asko78

18.11.2015 klo 00.44 3 tykkää tästä

Tässähän on hyvin mikromaksut toteutettu toisin kuin niin monissa muissa peleissä. Tässä ne ovat puhdas vaihtoehto jonka senkin saa jopa pois päältä kytkettyä. Tälläisenään mikromaksut olisikin tervetulleita.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova