Tuorein sisältö

Uudet Logitech-ratit matkaavat virtuaalirekalla Suomeen - katso koko reissu Twitchistä

05.08.2020 klo 16.00 | Luettu: 2766 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Logitech on julkistanut uuden rattiohjaimen PC-, PS4- ja X1-pelaajille. Logitech 923 -ratti lupaa uutta mm. Trueforce-voimapalauteteknologian kautta. Sen kerrotaan hyödyntävän ajoepelien fysiikkamallinnuksia ja äänimaailmaa reaaliaikaisesti ajotuntuman mallintamiseen.

Lehdistötiedote kertoo: ”Laadukas voimapalautteella varustettu rattiohjain saattaa merkitä eroa voiton ja ajovirheistä johtuvan häviön välillä”, kommentoi McLaren-tiimin Formula 1 -kuljettaja Lando Norris. ”Logitech G923 -rattiohjain luo TRUEFORCE-tekniikan avulla tarkan ja realistisen mallinnuksen oikeasta ajokokemuksesta. Tärinäpalautteen avulla voin tuntea uhkaako autoni takaosa irrota ajopinnasta tai onko autoni vaarassa lähteä spinnaamaan liian kovassa vauhdissa. Tärinän ansiosta ehdin tehdä korjausliikkeet ajoissa ja pysyä kisan johdossa.”

Suosittu tubetähti Eeddspeaks ajaa tänään klo 16.00 alkaen virtuaalirekkalastillisen uusia Logitech G923 -rattiohjaimia Logitechin pääkonttorilta Sveitsistä Suomeen. Matkan voi katsoa livenä osoitteesta twitch.tv/eeddspeaks.
V2.fi | Manu Pärssinen
< Yksikin voi vaikutta... Xbox Game Pass saa p... >

Keskustelut (2 viestiä)

Terokgujji

06.08.2020 klo 10.19

Mutta entä toimiiko ps5:n ja xsx:n kanssa?
lainaa
manu

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

06.08.2020 klo 10.56

Kaksi mallia on julkistettu:

PC+PS4. josta sanotaan "Ohjain on yhteensopiva PC-tietokoneiden ja PlayStation-pelikonsolien kanssa. Ohjain on kehitetty virallisen PlayStation-lisenssiohjelman puitteissa. Se on virallisesti lisensoitu PlayStation 4:lle ja tulee toimimaan PlayStation 5:n kanssa sen julkaisun jälkeen edellyttäen, että Sony Interactive Entertainment hyväksyy tuotteen."

PC+XBOX ONE, josta sanotaan "tulee toimimaan myös Xbox Series X:n kanssa sen julkaisun jälkeen."
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova