Tuorein sisältö

Baseballin ja ongelmanratkaisun yhdistävä Baseball Riot saapuu joulukuussa

29.11.2015 klo 17.00 | Luettu: 3656 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

Tennis in the Face! -pelillään huomiota herättänyt 10tons Ltd. -pelistudio on julkistanut tulevan teoksensa. Kyseessä on edellistä julkaisua pelanneille tutuhkoa viihdykettä, sillä Baseball Riot perustaa mekaniikkansa vahvasti jo nähtyyn

Baseball Riotin fysiikkapohjaisissa ongelmissa pelaajan tehtäväksi jää ampua vastustajia pesäpalloilla. Tarkemman tilannekatsauksen tulevaan voi tehdä pelin trailen avulla.



Baseball Riot julkaistaan PC:lle, Xbox Onelle sekä mobiilialustoille jo joulukuun 9. päivä. PlayStation 4- ja PS Vita -pelaajat pääsevät lyömään kunnareitaan tammikuussa.

V2.fi | Markus Mesiä
< Rainbow Six: Siegest... Pelataanpa: Saturn-h... >

Keskustelut (3 viestiä)

Asko78

30.11.2015 klo 04.02 1 tykkää tästä

Ei voi ymmärtää miksi tämäkin jätetään julkaisematta Xbox360:lle ja ps3:lle. Kuitenkin teknisesti täysin pyörisi niilläkin ja kuitenkin monia vielä noilla alustoilla pelaavia löytyy.
lainaa
Jaakko_10tons

01.12.2015 klo 09.52 3 tykkää tästä

Syitä on monia. Peli toki pyörisi PS3:lla ja Xbox 360:lla, mutta ei mikään peli ilmaiseksi itseään käännä ja julkaise. Olemme aiemmin julkaisseet PS-pelimme myös PS3:lle, mutta myynnit ovat olleet aivan eri luokassa kuin PS4:llä ja jopa Vitalla.

Julkaisemme Baseball Riotin n. kahdeksalle alustalle ensi hätään, ja pidämme sitä aika kovana suorituksena yhden platform-ohjelmoijan voimilla.

Xbox 360:lle meillä ei edes ole teknologiaa eikä kehityslaitteita. Varmasti voisimme kehityslaitteet hommata ja kehittää teknologian, mutta tässä vaiheessa laitteen elinkaarta saisimme tuskin koskaan edes kuluja katettua. Ja vaikka saisimmekin, kaikki muu (ja lähes varmasti tuottavampi) toiminta lykkääntyisi useilla kuukausilla. Toisaalta kilpailu kovenee viikko viikolta kaikilla alustoilla.
lainaa
jfdspifsdih

01.12.2015 klo 11.23

Onko asko pelannut jo kaikki 360n ja ps3n pelit? Luulen että niitä on vielä satoja korkkaamatta että ei se tästä jää kiinni
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova