Tuorein sisältö

Tamperelainen peliyhtiö Traplight sai 1,3 miljoonan euron lisärahoituksen

02.12.2015 klo 21.00 | Luettu: 4515 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Tamperelainen mobiilipeliyhtiö Traplight on tänään ilmoittanut keränneensä 1,3 miljoonan euron lisärahoituksen. Yhtiön kokonaisrahoitus on nyt kaksi miljoonaa euroa. Kerätyt varat sijoitetaan kehitteillä olevan racing- ja puzzle-tyylisen pelin julkaisemiseen sekä uusien pelien kehittämiseen.

Traplightiin sijoittaneita yhtiöitä ovat sijoitusyhtiöt Sunstone Capital ja Finnvera Venture Capital sekä enkelisijoittajat Kenrick Drijkoningen ja Henric Suuronen. Myös Tekes on tukenut peliyhtiötä.

“Olemme innoissamme, että joukkoomme liittyy jälleen uusia pelialan asiantuntijoita ja osaajia”, kertoo Traplightin toimitusjohtaja Riku Rakkola. “Tämän rahoituksen turvin pystymme viimeistelemään ensimmäisen pelimme ja julkaisemaan sen ensi vuoden aikana. Lisäksi pystymme keskittymään nyt täysillä myös uusien tuotteiden kehittämiseen.”

Alla Traplightin tulevan pelin Big Bang Racing viime viikolla julkaistu traileri:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Hololensillä Haloa v... Jaana Pelkosen Tilti... >

Keskustelut (4 viestiä)

Fartmaster

03.12.2015 klo 09.30 2 tykkää tästä

Sekavanoloista sähellystä. Sopii ADHD-sukupolvelle. Näyttäisi olevan kopio Hill Climb Racingista fysikkamallinnetulla 3d-roinalla.
lainaa
moab

03.12.2015 klo 10.54

Pelit kuolevat vähitellen mobiilipelien toimesta.
lainaa
Satanicmastermind

03.12.2015 klo 14.04 1 tykkää tästä

Eikö me osata tehä mitään muuta ku aina jotain mobiilipelejä? :< Aika surullista.
lainaa
upfsdfsdjpo

04.12.2015 klo 22.33

Puhumattakaan siitä että Live Arcadessa oli jo viis vuotta sitten joku Bang Bang Racing. Ja sekin oli sentään parempi paska-CTR-viritelmä kuin tämmönen mobiilioksennus

Eikä ole reilua sanoa että Mass Effectin tai CODin kaltaisen pelin tekeminen maksaa satoja miljoonia. SNES-ajankin peleissä oli enemmän syvyyttä kuin näissä puolentoistamiljoonan hömpöissä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova