Tuorein sisältö

Edes Final Fantasy VII -nimi ei pelastanut The First Soldieria - Square Enix ilmoitti sulkevansa battle royale -mobiilipelin alle vuosi julkaisun jälkeen

13.10.2022 klo 20.00 | Luettu: 1532 kertaa | Teksti: Mikko SeppänenSquare Enix on ilmoittanut pistävänsä jälleen yhden live service -pelin eläkkeelle ja tällä kertaa kyseessä on viime vuoden marraskuussa mobiilialustoille julkaistu Final Fantasy VII: The First Soldier battle royale -peli.

Syynä pelin sulkeutumiselle on japanilaisen pelifirman mukaan se, että pelinkehittäjä ei ole onnistunut yrityksistään huolimatta tarjoamaan haluamaansa pelikokemusta pelaajille. Tämän seurauksena Square Enix lopetti välittömästi pelin sisäisen Shinra Credits -valuutan myymisen sekä sulkee pelin palvelimet pysyvästi ensi vuoden alussa tammikuun 11. päivä.Uutinen on tuskin sellainen mitä Final Fantasy VII -fanit odottivat 25 vuotta täyttäneen pelin juhlavuonna ja Square Enixin ilmoitus tulee vieläpä lähes päivälleen kuukausi sen jälkeen kun pelifirma ilmoitti myös sulkevansa PlatinumGamesin rankasti flopanneen Babylon's Fall -toimintaroolipelin palvelimet.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Vähän yli 12 000 eur... Laboratoriossa kasva... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova