Tuorein sisältö

Star Wars 1313 heräilee hissukseen henkiin?

10.12.2015 klo 13.00 | Luettu: 7048 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Star Wars 1313 oli peli, joka olisi sijoittanut galaksin pimeille kujille, rosvojen, varkaiden ja salakuljettajien vaaralliseen maailmaan. Siksi sitä varovaisen innostuneesti monet odottivatkin - luvassa oli hieman erilainen Star Wars -peli! Sitten 1313 kuopattiin, kun Disney osti LucasArtsin.

Nyt GameInformer uutisoi, että Lucasfilmin Kahtleen Kennedy on vihjaillut projektin paluusta.

"Emme halua heittää mitään roskiin. Se on täyttä kultaa ja olemme käyttäneet paljon aikaa sen tutkimiseen ja siitä keskusteluun, joten saatamme hyvinkin kehittää niitä juttuja eteenpäin. Ainakin ehdottomasti haluaisimme", kertoi Kennedy haastattelussa.

On toki mahdollista, että 1313:n ideat käytetään esimerkiksi jossain tulevassa tv-sarjassa tai elokuvassa, eikä itse peliä tulla koskaan näkemään.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ensin Mersu mainosti... Heitä Square Enixill... >

Keskustelut (8 viestiä)

JiiBee

10.12.2015 klo 13.27 12 tykkää tästä

No eivät tietenkään heitä mitään roskiin. Disney vaan pilkkoo valmiin pelin palasiksi ja myy ne huokeaan 150$ yhteishintaan vuoden sisällä pelin ja kolmen DLC:n muodossa.
lainaa
gjffd

10.12.2015 klo 15.31 3 tykkää tästä

JiiBee kirjoitti:
No eivät tietenkään heitä mitään roskiin. Disney vaan pilkkoo valmiin pelin palasiksi ja myy ne huokeaan 150$ yhteishintaan vuoden sisällä pelin ja kolmen DLC:n muodossa.


He varmaan käyttävät osaa tämän pelin juonesta ja hahmoista siinä tulevassa Boba Fett elokuvassa.Disney ei välitä enää konsoli ja pc peleistä.Sen takia he antoivat Star Wars pelejen yksinoikeus lisenssin EA:lle.Tämä peli mikäli se edes julkaistaan EA tekee siitä ihan varmasti tylsän online only räiskinnän.Niin ja sisältö pilkotaan yli hintaisen kausikortin taakse.Hyviä Star Wars pelejä on turha odottaa.EA ei ole valmis käyttämään tarpeeksi aikaa ja rahaa niiden tekemiseen.Tuo typerä Battlefront rebootti oli siitä selvä todiste.EA vielä itse myönsi että peli oli suunniteltu 8 vuotiaille lapsille ja casualeille jotta se myisi 13 miljoonaa kappaletta.

Eikä EA:lla ole kun pari Star Wars peliä kehityksessä.Battlefrontin jatko osa on kuulemma jossain vaiheessa tulossa.Se on varmaan yhtä huono kuten tämä nykyinenkin.Sitten on tuo Amy hennigin ja Visceralin projekti joka voi olla 1313 mutta mitään ei ole vielä vahvistettu.Siinä on kaikki tulevat Star Wars pelit ainakin toistaiseksi.Uutta Rogue Squadronia tai Empire at Waria on ihan turha odottaa.Kaikki mikä vaatii pitkän kehitysajan ja kohtalaisen summan rahaa on pois laskuista.Se on harmi mutta minkäs teet kun EA:ta johtaa pihit pukumiehet jotka eivät ymmärrä mitään hyvistä peleistä.Helppo ja nopea raha on ainoa mistä he piittaavat.Sama koskee Disneya mutta heiltä tulee ihan kelvollisia elokuvia aina silloin tällöin.

lainaa
Nicky_Santoro

10.12.2015 klo 18.07 2 tykkää tästä

Maailma ei tarvi _yhtään_ lisää star warsia, _Missään_ muodossa.
lainaa
xmt

10.12.2015 klo 23.23 6 tykkää tästä

Nicky_Santoro kirjoitti:
Maailma ei tarvi _yhtään_ lisää star warsia, _Missään_ muodossa.

_Kyllä_ tarvii.
lainaa
Yazu

11.12.2015 klo 00.28 8 tykkää tästä

xmt kirjoitti:
Nicky_Santoro kirjoitti:
Maailma ei tarvi _yhtään_ lisää star warsia, _Missään_ muodossa.

_Kyllä_ tarvii.


Maailma_tarvitsee_aina_laadukkaita_SW_pelejä
lainaa
Nicky_Santoro

11.12.2015 klo 10.22 2 tykkää tästä

Tulis nyt se_ensimmäinen_ laadukas sw peli ensin.
lainaa
herho

11.12.2015 klo 13.22 2 tykkää tästä

Ensimmäiset laadukkaat SW pelit tulivat, kun ylläolevat kommentoijat olivat vielä lastentarhassa tai vasta tulossa tähän maailmaan.
lainaa
iojpfesfdji

11.12.2015 klo 15.33

Ei sen Pclle julkaistun best 5 paketin lisäksi tarvitsisi mitään muuta Star Warsia julkaistakaan. KOTOR on aivan mahtava rope joka keskittyy tarinaan, Jedi Knightissa on händlätty jedivoimat ja valomiekkailu fantastisesti, Republic Commandosta ei räiske juuri voi parantua paitsi jos haluaa alkuperäisten Battlefrontien kaltaista areenasotaa, ja sitten on vielä Empire At War jos haluttaa komentaa X-Wingejä hyökkäämään stormtroopereiden bunkkereihin
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova