Tuorein sisältö

Bandai Namco -uutistulva: God Eater, Jojo, Tales...

22.12.2015 klo 11.00 | Luettu: 3356 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Ohayou gozaimasu. Bandai Namcolta tuli eilen toimituksen postilaatikkoon varsinainen lehdistötiedotteiden rypäs, josta poimimme tähän teille kypsimmät rypäleet:

God Eater saapuu länsimaihin - ja vielä kaksin kappalein. Sekä God Eater Resurrection että God Eater 2 tulevat kesällä PS4:lle, PS Vitalle ja PC:lle. Japanissa jo melko suosittu pelisarja sisältää post-apokalyptistä monsterinmätkintää toimintaropehengessä.



Jojo's Bizarre Adventure: Eyes of Heaven tuodaan Eurooppaan yksinoikeudella PS4:lle. 2-vastaan-2-toimintamätkintä sisältää ison liudan (yli 50) hahmoja JoJo's Bizarre Adventure -animesta ja mangasta, kuten olettaa sopiikin. Mukana on tietenkin myös verkkopeli ja taistelua ratsailla.



Ja Tales-sarja senkun jatkuu. Eurooppaan saapuu myös uusin pelisarjan osa, tarinoita Berseriasta, eli Tales of Berseria (PS4, PC). Sen pääosassa on nuori nainen nimeltä Velvet, jonka hyvä luonto on muuttunut vihaksi ja katkeruudeksi traumaattisten kokemusten myötä. Vastapainona neidon pimeydelle on tiimiin liittyvä valoisa poika nimeltä Laphicet.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Gears of War: Ultima... V2.fi:n joulukisaan ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova