Tuorein sisältö

Bless Unleashedin uudella trailerilla vilahtelevat hurjat monsterit ja kauniit maisemat

28.03.2019 klo 20.00 | Luettu: 1093 kertaa | Teksti: Miia Lyyra


Bandai Namco kertoi viime syksynä, että se julkaisee vuoden 2019 aikana uuden MMORPG-pelin Bless Unleashedin ilmaiseksi Xbox Onelle. Teoksesta ei ole juuri tihkunut tuoretta tietoa, paitsi nyt. Uudella, noin neliminuuttisella videopätkällä päästään tutustumaan muun muassa taustatarinaan, pelimekaniikkaan sekä hahmovalikoimaan. Trailerilla vilahtelee myös kasapäin kuvamateriaalia vastassa olevista hirviöistä sekä kauniista maisemista.

Bless Unleashed on korealaisen Neowiz Gamesin käsialaa ja sen luvataan olevan klassinen MMORPG-kokemus uudella twistillä. Jos teokseen tutustuminen kiinnostaa, voi Bless Unleashedin betatestiin ilmoittautua vaikka heti.V2.fi | Miia Lyyra
< Her Storyn ja Shovel... Torit varaukseen - N... >

Keskustelut (1 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

28.03.2019 klo 23.09

Ottaen huomioon, että samat kehittäjät toivat viime vuonna länsimarkkinoille pahasti flopanneen ja ymmärtääkseni muutenkin kehnon Bless Onlinen... Joko tämä on jonkinasteinen remasteri tai sitten hyvin varhainen buildi ja beta vain nimessä.

Nii ja nää ei vielä viime vuonna halunnut yhdistää tätä Neowiziin (Bless Onlinen kehittäjä) vaan Round 8 Studioon joka on siis Neowizista lohkaistu studio, ihan vaan jotta tätä ei yhdistettäisi Bless Onlinen epäonnistumisiin joita riitti jo ennen länsimaiden julkaisua (ARKin ja Atlasin kehittänyt pulju sai varmaan näiltä idean)

XBone-eksklusiivisuus varmaan vain sen takia, että tämä menisi pc-puolen mmoyleisöltä, eli niiltä jotka laittoivat Onlineen rahaa saamatta vastinetta, ohi.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova