Tuorein sisältö

Final Fantasy VII:n uusi versio ääninäytellään kokonaan

22.12.2015 klo 21.00 | Luettu: 5504 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Final Fantasy VII:n ohjaaja Tetsuya Nomura on varmistanut Dengeki PlayStationin haastattelussa, että pelin klassikkopelin uudessa versiossa tullaan kuulemaan ääninäyttelyä.

"Käytännössä koko peli tulee olemaan ääninäytelty. Emme ole kuitenkaan vielä päättäneet ääniä hahmoille, jotka eivät esiintyneet Final Fantasy VII: Advent Childrenissä", Nomura kertoi haastattelussa.

Pelin tuottaja Yoshinori Kitase kertoi myös kaikkien pelin treffiosuuksien ja minipelien olevan ääninäyteltyjä. "Meidän on kuitenkin luotava alkuperäiset tapahtumat uudelleen huolella harkiten", Kitase lisää. Hänen mukaansa vielä ei ole varmaa, tuleeko pelikartta olemaan "hiekkalaatikko" vaiko avoin maailma.

Kitasen mukaan pelin tuotanto on vasta lähdössä kunnolla käyntiin, joten tarkempia lisätietoja tuskin saadaan ihan lähiaikoina.

Alla pelin traileri:Lähde: Eurogamer

V2.fi | Erkki Mervaala
< Mies haastaa Bethesd... Tältä näyttää monste... >

Keskustelut (4 viestiä)

Uliuli

23.12.2015 klo 12.22 4 tykkää tästä

Helvettiin aluks ainakin Cloudin nyhveröinen "pojuääni". Alkaa kyrsiä anime-kliseet joissa päähenkilöt on jotai kakskymppisiä ja kuulostaa kuin murrosikä ei olisi vielä alkanut. Hyvin samaistuttavaa juu, ehkä hikisimmissä nörttipiireissä.
lainaa
Sir_Rymylys

Rekisteröitynyt 11.04.2007

23.12.2015 klo 15.10

Ainut pelaamani Final Fantasy on Sword of Mana, jonka aikoinaan poimin vitosella pelidivarista :oops:
lainaa
destev

25.12.2015 klo 17.05

Mitä eroa on hiekkalaatikolla ja avoimella maailmalla?
lainaa
idhpfsfsdpij

25.12.2015 klo 18.29

Hiekkalaatikko on se 1,5x1,5 jossa istuit räkänokkana, avoin maailma on se kaikki muu siinä ympärillä. Alkuperäisessä kun oli käytännössä koko planeetta lähes täysin vapaasti koluttavana niin sanoisin avoimeksi maailmaksi. Tästä uudesta haluavat todennäköisesti karsia kaiken ilman cinemaattisuuden nimissä

Aiheesta vähän vaikea uskoa että tuotanto lähtee vasta käyntiin. Kyllä nuo trailerin junaosuudet näyttävät melko lailla valmiilta. Tekivätkö ensimmäisen tunnin pätkän demomielessä ja kalastelivat reaktiota? Jos fanit ampuvat alas niin ei ainakaan maksanut älyttömästi
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova