Tuorein sisältö

Final Fantasy 7 Remaken ohjaaja lupaa uusia uutisia ensi kuussa

18.05.2022 klo 22.00 | Luettu: 1800 kertaa | Teksti: Mikko Seppänen



Vaikuttaa siltä, että ensi kuussa voidaan kuulla vihdoinkin uutisia liittyen Final Fantasy VII Remaken odotettuun toiseen osaan. Ohjaaja Tetsuya Nomura paljasti nimittäin Final Fantasy VII: The First Soldier -mobiilipelin japanilaisen livestriimin aikana, että pelijulkaisija Square Enix aikoo kesäkuussa julkistaa uutta tietoa 25-vuotisjuhlaa viettävän Final Fantasy 7 -peliin liittyen.

Alkuperäisen pelin ohjannut ja uusioversion tuottajana toiminut Yoshinori Kitase kertoi jo aiemmin haluavansa juhlavuonna julkistaa tietoa FF7 Remaken toisesta osasta, joten kesäkuun mahdollinen tiedotustilaisuus tuntuu tähän erityisen hyvältä tilaisuudelta vaikka virallisesti Square Enix ei ole vielä vahvistanut mitään.

Pelisarja viettää myös itsessään tänä vuonna 35-vuotisjuhlaa, joten myös muita Final Fantasy -uutisia on varmasti vielä luvassa vuoden 2022 aikana. Tulevan Final Fantasy XI -pelin tuottaja Naoki Yoshida on kertonut pelin saavan pian uuden trailerin ja Square Enix on muuten ilmoittanut aikeista julkistaa useita uusia pelejä vielä tämän vuoden aikana.

Lähde: VGC

V2.fi | Mikko Seppänen
< Test Drive Unlimited... Herkkua legendaarist... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova