Tuorein sisältö

Tomb Raiderin Kestotilassa Lara saattaa nääntyä nälkään

30.12.2015 klo 17.00 | Luettu: 5861 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Mainioon Rise of the Tomb Raideriin on ilmestynyt äskettäin maksullinen lisäosa, joka lisää peliin Endurance-pelitilan (näköjään suomeksi "Kestotila", hinta 9,99 euroa). Se ottaa hieman oppia Minecraftista - nimittäin siinä, että päiväsaikaan kerätään varusteita ja syötävää sekä craftataan ja sen jälkeen pitää selvitä yön vaaroista.

"Päiväsaikaan hänen on pärjättävä ankarissa olosuhteissa ja yöaikaan torjuttava hengenvaaralliset viholliset, niin ihmiset kuin pedotkin... Tuli vaatii polttoainetta, kylmä tappaa huonosti varautuneen, ja ruoka palauttaa elinvoimaa, mutta kaikki on pyydystettävä, kerättävä tai tehtävä itse. Alussa olet tyhjin käsin, kaikki on löydettävä omin neuvoin. Haasta ystävät mukaan mittelemään siitä, kuka selviytyy pisimpään...", kertoo Xbox.comin virallinen kuvaus.

Peruspelistä poiketen Kestotilassa voi jäätyä tai nääntyä kuoliaaksi. Ehkä ensi viikolle luvatuissa pakkasissa voisi ulkona palelemisen sijaan kylmettyä virtuaalisesti sohvan nurkassa vällyjen alla.


V2.fi | Manu Pärssinen
< The Elder Scrolls On... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (4 viestiä)

Jusa

30.12.2015 klo 17.34 9 tykkää tästä

Voin jo kuvitella kuinka aluksi päivällä kerätään inkojen valtakunnan aikaisista haudoista AK-47:n ammuksia, ensiapupakkauksia ja valoraketteja. Sitten vaan pimeän tullen "leiriin" torjumaan vihollisaaltoja. Hauskaa!
lainaa
jpoifdssdfpij

30.12.2015 klo 18.10

Vihdoin toteutetaan mutta harmi vaan peli on muuten niin arcademainen että on vaikea kuvitella tämän toimivan kovinkaan koukuttavasti. Etsitään putkesta peura, ammutaan se, mennään lähimmälle checkpointleirille ja kokataan.
Esim New Vegasissa koko peli on jo casualmoodissa niin maanläheinen että hardcoren kuraveden metsästys on erittäin immersioivaa vaikka ei sekään täydellistä ole
lainaa
Dena

30.12.2015 klo 21.46 4 tykkää tästä

Alkoholi lämmittää aina hangessa ja palauttaa elinvoimaa.
lainaa
Ville

Moderaattori

Rekisteröitynyt 30.03.2007

31.12.2015 klo 00.26 4 tykkää tästä

Dena kirjoitti:
Alkoholi lämmittää aina hangessa ja palauttaa elinvoimaa.


Pelkästään elimen ajatteleminenkin antaa voimaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova