Tuorein sisältö

Ubisoftin For Honoriin tulee yksinpelikampanja

12.01.2016 klo 19.00 | Luettu: 5605 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Ubisoftin tulevaan miekkataistelupeliin For Honor tulee yksinpelikampanja, kertoo pelin tuottaja Stephane Cardin hiljattain julkaistulla videolla Ubisoftin YouTube-kanavalla. Cardinin mukaan nimenomaan soolokampanjasta on tullut paljon palautetta. "Voin luvata, että meillä tulee olemaan soolokampanja. Se on yksi avainkohteita, joita työstämme. En malta odottaa, että pääsen näyttämään sitä teille, ja teemme sen mahdollisimman aikaisin, kuten moninpelinkin kanssa", Cardin kertoo videolla.

Neljä-vastaan-neljä-taisteluun pohjautuvassa pelissä pelaaja voi olla joko ritari, viikinki tai samurai. For Honor ei sisällä fantasiaelementtejä, joten taikoja ja lohikäärmeitä on turha odottaa.

Ubisoftin Montrealissa sijaitseva studio kehittää For Honoria PC:lle, Xbox Onelle ja PlayStation 4:lle. Julkaisupäivää pelillä ei vielä ole.

Alla Cardinin haastattelu:


V2.fi | Erkki Mervaala
< Yön kevyt peliaihein... Housemarquen Alienat... >

Keskustelut (3 viestiä)

fgbopjjpi

12.01.2016 klo 20.11

Onko neljän pelaajan joukkueessa kolme hahmoluokkaa tietoinen valinta vai onko tulossa DLCtä?

Intiaani tai westernmies olis aika itsestäänselvä lisä, mutta jos kolmen luokan seurauksena saadaan mielenkiintoisia joukkueita (2 samuraita ja ritari ja viikinki vastaan 2 ritaria ja viikinki ja samurai) niin ei kai siinä mitään
lainaa
Juhnimus

12.01.2016 klo 20.32

Näin olen käsitänyt että Ritari, Samurai Ja Viikinki olis ns kansoja ja niiden alla sit hahmoluokat.
lainaa
destev

13.01.2016 klo 16.56

Oikeasti samurai ei pärjäisi ritarille, koska sillä on pelkästään viiltämiseen soveltuvia aseita, joiden teho panssaria vastaan on vähintäänkin kyseenalainen. Vastaavasti samurain panssari ei kestä hirveän hyvin länsimaista lyömiseen tarkoitettua miekkaa.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova