Tuorein sisältö

GTA-sarjasta tunnettu Leslie Benzies lähtee Rockstar Northista

13.01.2016 klo 19.00 | Luettu: 2996 kertaa | Teksti: Erkki Mervaala

Vuodesta 1999 lähtien Edinburghin Rockstar Northilla (entinen DMA Design) työskennellyt Leslie Benzies on lopettanut työsuhteensa Rockstar Gamesilla. Häntä pidetään avainhahmona Grand Theft Auto -pelisarjan kehittämisessä vuonna julkaistusta 2001 sarjan kolmannesta osasta lähtien. Benzies johti sarjan pelien kehitystä ja kuului Sam ja Dan Houserin ohella yhtiön tärkeimpiin hahmoihin.

GTA-pelisarjan lisäksi Benzies oli tuottamassa muun muassa pelejä Red Dead Redemption ja L.A. Noire.

Rockstar paljastaa tiedotteessaan, että Benzies ei myöskään osallistunut Grand Theft Auto V:n Xbox One tai PS4-versioiden kehittämiseen: "Voimme varmistaa, että Leslie Benzies lähti sapattivapaalle 1. syyskuuta 2014 ja on päättänyt olla palaamatta työskentelemään yhtiölle." Tiedotteessa ylistetään tuottajan pitkää uraa ja työtään GTA-pelien parissa. "Leslie tulee aina olemaan yhtiön ystävä ja totta kai tulemme ikävöimään häntä, mutta toivotamme hänelle ehdottomasti mitä parhainta tulevaisuutta", tiedotteessa sanotaan.

Benziesin lähdön jälkeen Rockstar Northia johtaa Rob Nelson, joka aiemmin työskenteli Rockstarin New Yorkin toimipisteessä.

V2.fi | Erkki Mervaala
< Kombat Pack 2 tuo mä... Pokemon-synttäreitä ... >

Keskustelut (1 viestiä)

Nicky_Santoro

13.01.2016 klo 21.42 1 tykkää tästä

"Häntä pidetään avainhahmona Grand Theft Auto -pelisarjan kehittämisessä vuonna julkaistusta 2001 sarjan kolmannesta osasta lähtien."

Ok, Got it!
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova