Tuorein sisältö

Tampereen flipperihallissa on hopeakuula saanut kyytiä jo vuoden ajan

27.01.2016 klo 17.00 | Luettu: 3978 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Hieman vajaa vuosi sitten V2.fi kävi tutustumassa Ikuri Arcadeen, tamperelaiseen flipperihalliin, joka pitää hopeakuulan perinteitä yllä. Tasan vuosi alkaa kuitenkin jo olla siitä, että Ikuri Arcade avattiin ja sen kunniaksi tänä lauantaina vietetään pelihallin syntymäpäiviä.

"Vuosi meni varsin hyvin, saimme yli 1000 kävijää pelitapahtumiin, kilpailuihin ja yksityistilaisuuksiin. Vuosi oli lisäksi työntäyteinen: restauroimme useita vanhoja 70-80-luvun flippereitä ja teimme uudempiin flippereihin peruskorjausta. Saimme kasaan hyvän kanta-asiakasporukan ja näistä löysimme korjauksista kiinnostuneita vapaaehtoisia, joita ilman emme suoraan sanottuna pärjäisi. Olemme yrittäneet saada hallille mahdollisimman monipuolisen kokoelman flippereitä eri vuosikymmeniltä", kerrotaan Ikuri Arcadesta.

Vuosi 2016 jatkuu pelitapahtumilla ja flipperiharrastuksen ilosanoman levittämisellä.

"Uskomme ja toivomme, että flipperit tulevan vielä takaisin ainakin jossain määrin ja vakiinnuttavat paikkansa yhtenä pelaamisen sekä harrastamisen muotona."

Lauantai alkaa koko perheen pelipäivällä ja jatkuu sitten syntymäpäiväpeleillä. Lisätietoa saa ja mukaan voi ilmoittautua Facebookissa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Homefront: The Revol... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (2 viestiä)

sfdpjofdopj

27.01.2016 klo 17.21

Nehän ovat jo tulleet takaisin, mutta tämä nykyinen mittakaava alkaa olemaan aikalailla se maksimi ja todellinen fanipohja. Liki jokainen on jo kokeillut tai ainakin nähnyt ja todennut että pitääkö vai ei

Tuollainen flipperihallihan nyt vetää jengiä jo ihan sivuseikoilla kun jengi vaan tahtoo käydä jossain on se sitten kaljabaari tai teatteriesitys, vaikka se kalja tai näytelmä ei oikeasti kiinnostaiskaan
lainaa
Rabbitman

27.01.2016 klo 22.48

Viimeksi kävin tuolla V2:n käyttäjätapaamisessa ja pitäis saada aikaseksi käydä uudestaan jonain päivänä. Hyvä paikka kyllä, mutta sijainti itselleni on hankala.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova