Tuorein sisältö

Bungien pomomies meni vaihtoon

28.01.2016 klo 16.52 | Luettu: 4559 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Engadget kertoo, että Destinyn jatkoa työstävä Bungie on vaihtanut pääpomoaan.

15 vuotta studiolla ollut Harold Ryan on luovuttanut pääjohtajan paikkansa niinikään pitkään Bungiella työskennelleelle Pete Parsonsille.

Parsons julisti, että Bungien ykköstavoite on tehdä mahtavia pelejä, joita voi pelata yhdessä, ja ettei pelistudion parhaita pelejä ole vielä nähty.

Huhut kertovat, että Destinyn kakkososaa saadaan odotella aiemmin kerrottua kauemmin. Vielä ei ole tiedossa, mitä Ryan tulee tekemään jatkossa.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Ei Evolve-hahmolla v... Pelilegenda Molyneux... >

Keskustelut (7 viestiä)

Kuruwin

Rekisteröitynyt 24.05.2014

28.01.2016 klo 19.49 2 tykkää tästä

Mutta voiko niitä pelata samalla sohvalla yhdessä.
lainaa
jpidfssdfjpi

28.01.2016 klo 20.15 1 tykkää tästä

ei koska kaunis ulkoasu on tärkeämpi. ja season passien myynti. jos 4 pelaajan sohvapeli löytyy niin heti myynnit tippuu 75%
lainaa
kimi

29.01.2016 klo 00.37 1 tykkää tästä

Bungie on pelkkä varjo entisestään.Heillä on ollut koko ajan ongelmia tuon Destinyn kanssa.Kehittäjät ovat tuskailleet pelimoottorin kanssa ja tarinakin meni kokonaan uusiksi ennen pelin julkaisua.Sen lisäksi studiolta on koko ajan vaihtunut porukkaa.Toinen iso ongelma on se että tuo heidän 10 vuotinen sopimus Activisionin kanssa sanoo että heidän on tehtävä joka 2 vuoden välein uusi Destiny peli.


En ymmärrä miksi Bungie edes lähti Activisionin mukaan.Heillä oli jo Halo aikoina ongelmia Microsoftin kanssa.Siitä mitä tulee pelien kehitysaikoihin ja taiteelliseen vapauteen.Activision ei anna sitäkään vertaa vapautta mitä Microsoft.Bungie olisi voinut ihan hyvin rahoittaa Destinyn joukko rahoituksella.Ei siihen olisi tarvittu Activisionia tai ketään muutakaan isoa julkaisijaa.Pelin budjetti olisi jäänyt pienenmäksi mutta heillä olisi ollut paljon enenmän taiteellista vapautta.Eikä pelaajia olisi tarvinnut rahastaa niin paljon näillä mikromaksuilla ja kausikorteilla.lainaa
fsdjpisdfjip

29.01.2016 klo 01.32 1 tykkää tästä

"Paul McCartney for Destiny" olis vaatinut ihan oman joukkorahoituskampanjansa

Tais olla just tämän tason lupauksia. Microsoftilla tarjottu budjetti oli X ja Activision lupas siihen vielä jotain päälle. Halon kohdalla kovin nimi tais olla Steve Vai

Mutta eihän Bungie voi ollakaan kuin varjo koska aika moni Statenista ja Martysta lähtien on heitetty pihalle tai itse päättänyt vaihtaa maisemaa. Tää on vähän kuin sanoisi 70-luvun Jokerien olevan sama kuin 2010-luvun Jokerien. Biowarenkaan ei tarvinnut tehdä muuta kuin vaihtaa Karpyshyn Waltersiin niin heti meni homma vituiks
lainaa
JNJHL9

Rekisteröitynyt 07.07.2011

29.01.2016 klo 02.56 1 tykkää tästä

Mielenkiintosta nähdä, mitä Bungien tulevaisuus tuo tullessaan. Kymmenvuotinen (alkoi 2010) diili Activisionin kanssa on kuitenkin jo jälkimmäisellä puoliskolla. Hieman on kuitenkin semmoinen fiilis, että Destiny ei kuitenkaan ole ollut semmoinen menestys mitä odotettiin.

Kävisikö tie takaisin kotiin?
lainaa
Tupexi

29.01.2016 klo 08.57 1 tykkää tästä

Bungiella taisi nousta se budjetti hiukan hattuun. Eivät tienneet mihin sitä pitäisi käyttää, niin Activision päätti heidän puolesta.
Otetaan Peter Dinklage, Bill Nighy, Lauren Cohan, Peter Stormare, jne... Eikä anneta heille mitään sanottavaa. Peter Stormarella taitaa olla ~3 lausetta mitä sanoo, kun käy naksuttelemassa hahmoa.
Lätkäistään siihen päälle 100 miljoonan hype-kampanja ja Paul McCartney, niin alkaa tärkeimmät olla kasassa.
lainaa
lerssi-erkki

29.01.2016 klo 10.16 1 tykkää tästä

Bungien pomomies pihalle, Activisionin homomies tilalle.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova