Tuorein sisältö

Ratchet & Clankien tekijät laulavat syvältä

29.01.2016 klo 13.10 | Luettu: 2613 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Insomniac Games on julkistanut uuden peliprojektinsa, jonka nimi on Song of the Deep. Peli on veden alle sijoittuva Metroidvania-tyylinen seikkailu, jonka pääosassa on kalastajaisäänsä meren syvyyksistä etsivä Merryn-tyttö.


Sukellusveneellä seikkaillen aaltojen alta löytyy muun muassa uponneita kaupunkeja ja pirullisia puzzleja, kertoo lehdistötiedote. Song of the Deep julkaistaan PS4:lle, Xbox Onelle ja PC:lle ja se saapuu kesällä. Hintalappu Atlantin tuolla puolen on 15 dollaria.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Volition julkaisi pe... Karkoitettu Conan sa... >

Keskustelut (2 viestiä)

Czerwony

Rekisteröitynyt 11.04.2007

29.01.2016 klo 14.42

Metroidvaniaa tulee joka suunnasta, mutta edellisestä 2d castlevaniasta on kuusi vuotta, 2d metroidista 14. Castlevanian tilanteen toki ymmärtää koska Konami, mutta jännä ettei Nintendo ole enää genreen palannut.
lainaa
jpidffsjpdio

31.01.2016 klo 19.10

Metroidit on muutenkin kaikki aika samanlaisia (mikä ei tosin estä esim Marion jatko-osia) eikä niillä kauheasti ole parannusmahdollisuuksiakaan (eikä estä tämäkään)

Taitaa olla lähinnä myynnit takana. Yritettiin jopa ulkoistaa jotta saataisiin lisää menekkiä ja se vasta menikin pieleen. Arvostuksen näkee Smashissa jossa on tasan 1 hahmo Metroidista (ja maleservice-versio) samalla kun Kirbyt ja Fire Emblemit saavat lisää ja lisää. Toki vaikea on löytää sopivia hahmojakin kyrmyniskojen ja jättimörköjen joukosta
lainaa

Kirjoita kommentti


177


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova