Tuorein sisältö

Mihin niitä pyssyjä tarvitsee, kysyy Far Cry Primal

05.02.2016 klo 13.00 | Luettu: 4334 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Far Cry Primalin maailmassa 12 000 vuotta sitten ei ollut kivääreitä, sinkoja tai kranaatteja. Pärjätä piti siis asenteella ja mitä nyt sattui kädessä olemaan.

Uudella trailerilla tätä tematiikkaa katsellaan läpi eri ajanjaksojen. Far Cry Primalissa käsiaseiden, kranaattien ja muiden modernien aseiden sijasta pelaajan asetekniikan huippua edustavat jousi, keihäs ja soihtu.

Peli julkaistaan 23.2. (PS4, X1) sekä 1.3. (PC).


V2.fi | Manu Pärssinen
< Mirror's Edge Cataly... Lue XCOM 2 -arvio ja... >

Keskustelut (4 viestiä)

make

05.02.2016 klo 13.08 4 tykkää tästä

Tää näyttää kyllä niin tylsältä, että jätän väliin.
lainaa
Liimaletti

05.02.2016 klo 13.16 15 tykkää tästä

Löytyy kuitenkin Map Markkerit, Hud Iconit, Minimap, GPS nuoli (jotka olivat kivikauden vakiovarustusta) ja muut Ubisoftin pelien checkboxit, että pelaajan ei tarvitse tehdä itse juuri mitään muuta kuin seurata nuolta.

Kunpa Ubi olisi kerrankin uskaltanut tehdän pelin missä ei pelaajaa pidetä automaattisesti tyhmänä, vaan pelaajan olisi täytynyt jopa kyetä vähän itse navigoimaan peliympäristössä seuraamalla maamerkkejä, kuuntelemalla petojen ääniä paikantaakseen niiden sijainnin jne.
lainaa
jipdsffsdjpi

05.02.2016 klo 14.14 2 tykkää tästä

Juu ja combatissa juokset kohti mammuttia. Sohaiset pari kertaa keihäällä ja sitten odotat "Press X to execute" komentoa

En ole edes pettynyt koska en muuta odottanut. Far Cry kolmonen oli se peli joka vaikutti hyvältä mutta kun ekan kerran astuin lätäkköön ja pelästyin että jumalauta krokotiileja vittuvittu niin sitten ruutuun ilmestyikin "Press button to get away" ja sen jälkeen oli peli pilalla. Olin jo ehtinyt mielessäni ajattelemaan että päätit sitten vitun urpo oikaista pari metriä ja nyt siitä rangaistaan mutta ei sittenkään
lainaa
Valtsu

08.02.2016 klo 22.08 1 tykkää tästä

make kirjoitti:
Tää näyttää kyllä niin tylsältä, että jätän väliin.


Näin minäkin tuumasin äidistäsi....

No onhan tuo vaihtelua ainaiselle ruutiase räminälle :)

lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova