Tuorein sisältö

Sony kiusoittelee Crash Bandicootin mahdollisella paluulla

07.02.2016 klo 11.00 | Luettu: 8583 kertaa | Teksti: Markus Mesiä

PlayStation Middle East on julkaissut Twitterissä viestin, jota komistaa Crash Bandicoot. Pitkään hiljaiseloa viettäneen pussimäyrän mahdollisesta paluusta ei ole hiiskuttu enempää, mutta julkaistu kuva herättänee sentään klassikkosarjan faneissa toiveikasta pohdiskelua.

Crash Bandicoot täyttää kuluvana vuonna 20 vuotta, joten juhlavuoden kunniaksi on hyvin mahdollista, ettei twiitti ole pelkkää kiusoittelua.

Allgamesbetan suorittaman käännöstyön perusteella kuvateksti utelee etsityn Crashin sijaintia.
Naughty Dogin luoma Crash Bandicoot nähtiin edellisen kerran pelimarkkinoilla vuonna 2008, jolloin PlayStation 2, Wii, Xbox 360, Nintendo DS sekä PSP saivat valikoimiinsa Crash: Mind Over Mutant -pelin.

V2.fi | Markus Mesiä
< Yön kevyt peliaihein... Dust 514 suljetaan k... >

Keskustelut (9 viestiä)

jpidfsspjfdo

07.02.2016 klo 11.21 8 tykkää tästä

Ja siinä on Mind Over Mutant -versio...

Crashia kohtaan on jengillä kova kaipuu, mutta jotenkin siinä vaan unohtuu että edelliset 4-6 osaa ovat olleet todella heikkoja esityksiä. Ja Naughty Dog tuskin lähtee uudelleen mukaan kun ovat suoraan sanoneet että Crashille oli aikansa, Jakille oli aikansa ja nyt Unchartedin aika on loppumassa
lainaa
make

07.02.2016 klo 11.51 2 tykkää tästä

Melko julmaa kiusoitella tällaisella asialla. :|
lainaa
kimi

07.02.2016 klo 13.12 5 tykkää tästä

jpidfsspjfdo kirjoitti:
Ja siinä on Mind Over Mutant -versio...

Crashia kohtaan on jengillä kova kaipuu, mutta jotenkin siinä vaan unohtuu että edelliset 4-6 osaa ovat olleet todella heikkoja esityksiä. Ja Naughty Dog tuskin lähtee uudelleen mukaan kun ovat suoraan sanoneet että Crashille oli aikansa, Jakille oli aikansa ja nyt Unchartedin aika on loppumassa


Eikä Crash Bandicoot ole enää ollut pitkään aikaan niin suosittu pelisarja kun se oli vielä PS1 aikoina.Sitäpaitsi nykyään Activision omistaa sarjan oikeudet joten en usko näemme vähään aikaan uutta Crash Bandicoot peliä.Mikäli Sony saa ostettua sarjan oikeudet pois Activisionilta halvalla niin sitten ehkä sarja voi jatkua.En kuitenkaan usko että Sony on valmis sijoittamaan enää suuria summia rahaa Crash Bandicoot pelisarjaan.Nuo tasoloikka pelit eivät enää ole niin suosittuja kun ne olivat vielä 90 luvulla.Siihen aikaan Crash Bandicoot oli PS1:n vastaus Nintendon Mariolle ja Segan Sonicille.
lainaa
uugiuoihuyf

07.02.2016 klo 14.41

Battle Royaleenhankin tätä kovasti toivottiin mutta kuulemma peli ja lisärit floppasivat muutenkin todella rajusti.

Ehkäpä yrittävät nyt kovemmin?

Taistelumekaniikasta pitää saada mielenkiintoisempi ja rosterissa ihan selvästi joku Raiden pitäisi korvata Snakella ja Donte Dantella niin voitais johonkin päästäkin, plus tietty lisätä Crashia, Cloudia ja Jill Valentinea. Battle Royale oli vähän kuin MvC3 tai Blur joista halusi todella kovasti pitää mutta laiskastihan ne oli tehty.
lainaa
Jonezi

Rekisteröitynyt 23.04.2007

07.02.2016 klo 14.49 2 tykkää tästä

Häh? Viimeisin Crash Bandicoot-peli julkaistiin tietääkseni vuonna 1998...
lainaa
Last-of-Bandicoots

07.02.2016 klo 15.45 9 tykkää tästä

Naughty Dog peliä tekemään niin saadaan homma rullaamaan. Tekisivät pelistä samantyylisen kuin The Last of Us: surumielinen ja vakava pelikokemus aikuiseen makuun.

Crash vaeltelee Cocon kanssa Cortexin tuhoamassa ja orjuuttamassa maailmassa. Kaikkialla on vain kurjuutta ja tuskaa, epätoivosta seonneet asukkaat ovat sortuneet elon tiellä syöden toisiaan, murhaten ja tappaen. Taivas on pilvessä, happosateet korventavat nahkaa, aurinkoa ei näy missään. Jokainen päivä on eloonjäämistaistelua, alakulo on aina läsnä. Hahmojen vaeltaessa maailmassa he ovat eksyksissä, niin moraalisesti kuin fyysisesti. Joka päivä koettujen hirveyksien jälkeen, eloonjäämisen vaatiman brutaaliuden lomassa itsetunto kolkuttaa: ovatko he itse itsenä pahimpia vihollisia?
lainaa
tagman

Rekisteröitynyt 04.11.2007

07.02.2016 klo 16.23 6 tykkää tästä

Huolestuttaa se, että Crashin design on tuossa kuvassa tismalleen sama kuin Activisonin paskeissa. Jos pelin tekisi Naghty Dog tai joku muu Sonyn studio, niin luulisi että myös hahmon designiä olisi muutettu.
lainaa
FailFish

07.02.2016 klo 16.28 2 tykkää tästä

Jaa että julkasivat 3DS pelin vuonna 2008, ehkä kannattaisi ottaa se kolmonen sieltä pois.
lainaa
PekkaKana

07.02.2016 klo 16.54

Eikös toi nyt ole jo tiedossa että sieltä tulee uusioversioita parista ekasta Crashista.
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova