Tuorein sisältö

Forza 6 on tulossa Windows 10:lle? Ja Horizon 3?

16.02.2016 klo 11.00 | Luettu: 7397 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


WindowsCentral-sivusto huhuilee, että Quantum Breakin tyyliin myös muita pelejä olisi murtautumassa Xbox Onen otteesta myös Windows 10:lle.

Etunenässä mainitaan Forza Motorsport 6 ja vielä julkistamaton Forza Horizon 3, mutta huhumyllyssä pyörivät myös seuraava Gears of War ja Scalebound.

Windows 10 -yksinoikeushan tarkoittaa sitä, että pelit voi ostaa vain Windows Storen kautta, ei esimerkiksi Steamista.

V2.fi | Manu Pärssinen
< V2.fi uudistuu – nyt... PS4-versiot Heavy Ra... >

Keskustelut (7 viestiä)

jidpijdai

16.02.2016 klo 13.52

No onneksi ei tullut ostettua X1a, kun Dirt Rally, Arkham Knight ja Forza 6 ovat ainoat genin kiinnostavat pelit. Halo vitosenkin voisi vielä pelailla mutta kun edellinen hyvä ja uudelleenpelattu osa oli kolmonen niin lopulta aika samantekevää

Alkaakohan Microsoft luovuttamaan konsolien suhteen niinkuin eräät ennustajat jo 5 vuotta sitten puhuivat että kohta konsoleita ei enää ole. Nytkin alkoivat panostamaan taaksepäin yhteensopivuuteen. Eikö ole uskoa new-genin peleihin ja aikovatkohan lopulta jotenkin kikkailla Dead Risingit, Ninja Gaidenit, Red Deadit sun muut PC:lle?
lainaa
sdsadsa

16.02.2016 klo 16.40

Hirveesti on viime aikoina tullut uutisia PC-käännöksistä. Onkohan Denuvolla tekemistä tämän kanssa? Toki Microsoftilla saattaa olla muitakin insentiivejä tälle, esim just konsolin suhteellisen huono menestyminen, DX12/W10:n "pakottaminen" kuluttajille ja pelien myyminen oman kaupan kautta ilman että esim Steam vetää välistä.
lainaa
HyiMobiilisivu

16.02.2016 klo 18.05

MicroShit kiusaa pelaajia, jos näin tekee, ettei julkaisekaan Steamissä... Kyllä vituttaa.
lainaa
hiosfddfsiho

16.02.2016 klo 19.51


HyiMobiilisivu kirjoitti:

MicroShit kiusaa pelaajia, jos näin tekee, ettei julkaisekaan Steamissä... Kyllä vituttaa.


Gabe kiusaa pelaajia kuin julkaisee kaikki Steamissa. Ei saa edes kivijalkakaupasta peliä ilman että täytyy aktivoida Steamissa
lainaa
sadsadsad

16.02.2016 klo 23.36


HyiMobiilisivu kirjoitti:

MicroShit kiusaa pelaajia, jos näin tekee, ettei julkaisekaan Steamissä... Kyllä vituttaa.


No nyt on kyllä pakko sanoa että aika hyvin elämässä menee jos näinkin merkittävät asiat aiheuttaa mielipahaa.
lainaa
Liimaletti

17.02.2016 klo 09.43

Kannattaa hiukan lukaista millainen MS:n "pelituki" on Win Storesta ostetuille peleille. Saattaa itku tulla monelle kun homma on ihan perseellään. Täällä vähän keskustelua asiasta.

https://www.guru3d.com/news-story/quantum-break-will-be-ex
lainaa
TKO

17.02.2016 klo 11.58 1 tykkää tästä

Mielummin minä pelaan näitä pelejä MS-kaupan kautta PC:llä kun muutaman hassun pelin vuoksi ostaisin Xbox Onen. Mitä väliä jos kyseiset pelit eivät tue SLI:tä tai overlay-ohjelmia tai modausta tai tiedostojen muokkausta? Aivan kuin näitä ominaisuuksia pystyttäisiin konsoleillakaan hyödyntämään. Lopettakaa se itkeminen tai olkaa ilman. Ja ymmärtäähän sen nyt täysin että MS ja muut julkaisijat haluaa julkaista pelit oman alustansa kautta kun siihen on mahdollisuus, miksi antaa siivu myyneistä Valvelle vain sen takia että peli saataisiin Steamiin? Itseäni ei ainakaan haittaa vaikka koneella on asennettuna Steam, Uplay, Origin, Battle.net Launcher, GOG Galaxy, Epic Launcher(tjsp) yms.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova