Tuorein sisältö

Halo 5:een lisättiin koskettava kunnianosoitus pelifanin kuolleille lapsille

26.02.2016 klo 13.03 | Luettu: 4542 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Destructoid kertoo, että 343 Industries on lisännyt viimeisimpään Halo 5 -päivitykseen kunnianosoituksen Adam-nimisen Halo-fanin tulipalossa menehtyneille lapsille.

Adamin Trinity ja Lena -nimiset tyttäret kuolivat traagisesti viime kuussa sähkövian aiheuttamassa tulipalossa ja nyt Torque-karttaa pelatessa heidän nimensä voi nähdä taivaan tähdissä.

Uusi True Light -emblem on myös nimetty heidän nimiensä alkukirjainten T ja L mukaan. Päivityksen nimi on "Spartans Never Walk Alone" -pack ja se tulee ilmaiseksi tämän kuun päivityksen mukana.

"Tragedian jälkeisinä päivinä oli innoittavaa nähdä, kuinka Halo-yhteisö nivoutui yhteen tukemaan Adamia ja Rebeccaa monilla eri tavoilla", kertoo Josh 343:lta.

"Nämä ovat vain pieniä asioita, joilla kunnioitetaan Adamin tyttäriä ja varmistetaan, että heidän muistonsa ovat aina hänen lähellään universumissa, jota hän rakastaa."



V2.fi | Manu Pärssinen
< Kolme uusinta Reside... Törkyisen väkivaltai... >

Keskustelut (2 viestiä)

Asko78

26.02.2016 klo 13.35 3 tykkää tästä

Surullinen tapaus ja hieno ele.
lainaa
jpisdffsdpoji

26.02.2016 klo 17.13 2 tykkää tästä

Hienoa joo mutta kuinka monta Halofanien tragediaa on tapahtunut kaikessa hiljaisuudessa? Ehkä jonkinlainen yleinen viestikin olis ollut paikallaan
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova