Tuorein sisältö

Logitech pelistriimaa ja tekee hyvää kansainvälisen naistenpäivän kunniaksi

07.03.2019 klo 13.00 | Luettu: 932 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Logitech tiedottaa juhlistavansa kansainvälistä naistenpäivää vuorokauden mittaisella ja peliaiheisella striimitapahtumalla ja varainkeruulla.

"Viime vuosina peliala on tehnyt kovasti töitä sen eteen, että naiset otettaisiin paremmin vastaan pelaamisen ja kanssapelaajien parissa. Naisten tasa-arvoisuuden parantaminen myös pelaamisen parissa on ollut yksi alan keskeisistä keskustelunaiheista ja pyrkimyksistä. Logitechin keskeisiin arvoihin kuuluukin, että elämä on hauskempaa pelien kanssa koettuna. Tämän ajatuksen ansiosta Logitech Gaming on olemassa ja samalla haluamme varmistaa, että kaikki voivat nauttia pelaamisesta tasavertaisesti. Juhliaksemme kansainvälistä naistenpäivää, haluamme huomioida pelien parissa olevia naisia. Jotkin suosikkipeleistämme ovat naisten luotsaamia ja lukuisat naiset ovat olleet kehittämässä entistä parempaa peliteknologiaa, josta saamme nauttia monissa eri peleissä", kertoo lehdistötiedote.

Osana naistenpäivän juhlintaa Logitech, Logitech G, Astro Gaming ja Blue Microphones järjestävät 24 tunnin kestoisen striimitapahtuman. Se tapahtuu 7.-8. maaliskuuta varainkeruutapahtumana, hyväntekeväisyyskohteenaan vesi.

"Tarkoituksena on kerätä puhdasta ja juomakelpoista vettä kehittyviin maihin terveyden edistämiseksi. Samalla haluamme parantaa näiden maiden mahdollisuutta koulutuksen ja työmahdollisuuksien suhteen. Erityisesti avuntarpeen kohteena ovat naiset ja lapset, jotka käyttävät jopa 40 miljardia tuntia vuodessa kerätäkseen puhdasta vettä. Tarkoituksemme on parantaa naisten elämää maailmanlaajuisesti."

Striimiä näytetään Logitech G:n Twitch-kanavalla ja TILTIFY-palvelussa alkaen puolilta öin Suomen aikaa 7. ja 8. maaliskuuta välisenä yönä. Vieraana nähdään naispelaajia ja Logitechin työntekijöitä ympäri maailmaa.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Nintendo Switchille ... Suomen suurin esport... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova