Tuorein sisältö

HoloLens-kehittäjille annetaan uusi Conker-peli - Päivitys: Videota kolho-Conkerista

29.02.2016 klo 11.00 | Luettu: 2997 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Fortune-lehti ehti julkaista artikkelin Microsoftin HoloLens-lasien kehittäjäversiosta, mutta ilmeisesti liian aikaisin, sillä se poistettiin nopeasti sivustolta. Ei kuitenkaan niin nopeasti, etteikö Reddit olisi ehtinyt sitä nähdä.

Kehittäjäversio laseista alkaa olla valmis ja se tulee maksamaan pelistudioille ja muille halukkaille 3000 dollaria. Tämän version mukana tulee kolme demo/peli/ohjelmaa: Fragments, jossa HoloLensin käyttäjän huone muuttuu murhamysteeriksi, RoboRaid, jossa ammutaan seinien läpi tulevia robotteja, sekä Young Conker. (Rare-fanien kohahdus)

Young Conker tuo Conkerin pelaajan 'oikeaan maailmaan' (eli augmented reality / tehostetun todellisuuden maailmaan). Sen kerrotaan tarjoavan jokaiselle pelaajalle erilaisen pelikokemuksen, sillä jokaisella on erilainen ympäristö - ja jopa katsominen olohuoneen eri kulmaan pelin alkaessa muuttaa pelikokemusta. Sitä ei kerrota, mitä Young Conkerissa täsmälleen tehdään.

Päivitys: Tältä se näyttää


V2.fi | Manu Pärssinen
< Pelataanpa: Lomafiil... Pois alta Flappy Bir... >

Keskustelut (3 viestiä)

LateHuominen

Rekisteröitynyt 18.01.2015

01.03.2016 klo 06.34

Ainakin nyt on video jossa näkee millaisen alan näkökentästä hololens täyttää virtuaalikamalla. Aika pieni alue, mutta haluaisin tuollaisen kuitenkin.
lainaa
pifdsfsdihp

01.03.2016 klo 10.50 1 tykkää tästä

Kun Kinect-vakoilu ei riittänyt/onnistunut niin otetaan järeämmät aseet käyttöön. Just oli aika pelottava uutinen että Google on kehittänyt ohjelman joka tunnistaa pian minkä tahansa paikan maailmassa, jopa ihmiset kotien sisätilat kunhan niistä saadaan enemmän kuvia paikkatietojen kera. Julkiset paikat saa kartoittaa ihan vapaasti mutta että tavoitteena on tunnistaa muutkin sisätilat? Loppui kyllä kuvien otto ja postaus kotiympäristössä. Ja tämä Hololenshän skannaa kaiken pikselintarkasti.

Muuten tuosta Hololensistä voiskin kehittyä jotain jännää mutta toistaiseksi omaan kotiin sijoittuvat videopelit ovat aika out. Pelaan just siksi että pääsen pois tutkimaan avaruutta, historiaa tai ajamaan superautoa radalle
lainaa
RIPconker

02.03.2016 klo 11.06

Järkyttävä huomata ettei täällä reakoida ollenkaan itse Conkeriin..
lainaa

Kirjoita kommentti


124


www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova