Tuorein sisältö

Kehuttu Venäjä-maastoautoilu lakkasi toimimasta - tekijää syytettiin sabotaasista

03.03.2016 klo 15.00 | Luettu: 3261 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Spintires (V2.fi arvio täällä) on kuraa roiskuttava, hermoja raastava, aidon fiiliksen välittävä venäläisillä kuorma-autoilla ajeltava peli, josta monet ovat pitäneet. Jokin aika sitten se kuitenkin lakkasi toimimasta ja mysteeri tapahtuman ympärillä herätti heti salaliittoteorioita.

Kotaku kertoo, että pelin koodista oli väitetysti löydetty "aikapommeja", jotka aiheuttavat sen kaatumisen tietyn ajan jälkeen. Väitettiin myös, että pelin tekijä Pavel Zagrebelnyy oli ne itse sinne laittanut sabotoidakseen ja kiristääkseen pelin julkaisijaa, joka oli hänelle velkaa.

Eurogamer kirjoittaa tänään samasta aiheesta ja kertoo Zagrebelnyyn kiistäneen moiset huhut. Hänen mukaansa kyseessä on piratismia vastaan suunniteltu suojausmenetelmä, jossa oleva bugi oli aiheuttanut toimimattomuuden. Hän kertoo myös, että pelin julkaisija tiesi bugista jo viikko sitten, se on jo korjattu ja mies ihmettelee, ettei päivitystä ole vielä julkaistu.

"En koskaan tekisi mitään, mikä vaikuttaa pelaajiin! Itse asiassa olen aina tehnyt parhaani, jotta Spintires toisi vain iloa sen pelaajille."

Pelijulkaisija Oovee on myös tiedottanut, että sabotaasipuheet ovat täyttä pötyä.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Sci-fi-nyyh! Mass Ef... Nyt tömähti jättihuh... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova