Tuorein sisältö

Nyt tömähti jättihuhu: Beyond Good and Evilin jatko vain Nintendo NX:lle?

03.03.2016 klo 13.00 | Luettu: 3391 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Otetaanpa vähän suolaa, heitellään sitä olan yli ja tarkistetaan, ettei olla vielä huhtikuun ensimmäisessä päivässä. Noin.

Destructoid lyö nimittäin eetteriin sellaista huhua, ettei sitä olisi heti päästään keksinyt: Kauan ja hartaasti odotettu, limbossa ollut ja hiljakseen kypsytelty Beyond Good and Evilin jatko-osa on sen mukaan tulossa Nintendon NX-konsolille.

Ubisoft on aina vakuuttanut, ettei peliä ole peruttu ja Destructoidin kuulemien huhujen mukaan peli saapuisi ensi vuonna - Nintendon rahoittamana, yksinoikeudella NX:lle.

Lähteenä huhulle on ollut kaksikin eri huhuilijaa, joiden tekemät vuodot ovat menneisyydessä osoittautuneet tosiksi. Tietojen perusteella pelin nimi olisi Beyond Good and Evil: The Prejudices of Philosophers, mikä on hauska lausua rallienglannilla.

Jokin aika sitten Tim Schafer ja Michel Ancel (pelin isä) pelasivat Beyond Good and Eviliä "Devs Play" -videolla ja Shigeru Miyamotokin mainittiin... hmm?


Melkoisen varmaa on, ettei ensi yön (alkaa Suomen aikaa keskiyöllä) Nintendo Direct -lähetyksessä aiheesta kuulla. Nintendo Direct -lähetyksessä on mukana Nintendo Euroopan johtaja Satoru Shibata ja Ed Valiente Nintendo Euroopan Publisher Business -osastolta.

V2.fi | Manu Pärssinen
< Kehuttu Venäjä-maast... Kuka nyt lisäsisällö... >

Keskustelut (1 viestiä)

iovsdijposd

03.03.2016 klo 14.46 1 tykkää tästä

Kun Bayonetta 2 tuli niin ei yllättäis ollenkaanjfsdo
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova