Tuorein sisältö

V2.fi kokeili: Gears of War: Ultimate Edition (Win10)

04.03.2016 klo 22.05 | Luettu: 4506 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Olin innoissani, sillä kun Gears of War aikanaan julkaistiin, minusta tuli pelisarjan iso fani ja sama fiilis hiipi selkäpiihini, kun Marcuksen sellin ovi jälleen avautui Ultimate Editionin Windows 10 -versiossa. Viimeisestä kerrasta oli aikaa ja sen päälle nyt oli vielä odottavan aika pitkä - lähes 60 gigatavun lataus ei aivan parissa minuutissa kotikoneelleni imeytynyt.


Pelin alussa pitää tehdä valinta alkureitistä, mutta heti ensimmäisellä pelikerralla valinta aiheutti pelin kaatumisen. Yritin tätä kahdesti, kunnes menin googlaamaan, mikä ratkaisu ongelmaan olisi. Gurut kehottivat ajamaan uunituoreen Windows-päivityksen koneelle.


Sen piti auttaa, mutta heti kun kävi valikossa (olisin halunnut tekstityksen päälle) niin kone ilmoitti, että näytönohjain oli hukannut ajurinsa. Sen jälkeen peli kaatui. Noh, uudella yrityksellä pääsin jo kymmenisen minuuttia eteenpäin, kunnes keskittymiseni herpaannuttua kuolin... ja peli kaatui.


Se, mitä näin, oli kyllä komeaa. Jostain syystä lens flare -efektit näyttivät ruudullani suorakaidemaisilta, mikä ei varmaan ollut niin tarkoitettu. Sekä pelistä, Windowsista, että ohjaimen ajurista ovat koneellani viimeisimmät versiot.


Toivotaan, että DirectX 12:n tie Windows 10:ssä tasaantuu ja saan lähiaikoina Gears of Warin kunnolla toimimaan. Sen verran äijä-äksön alkoi taas kutitella. Toistaiseksi on tyydyttävä Matiaksen Xbox One -versiolle antamaan arvosanaan: 3/5.

Testikokoonpano:
Intel i7 870 @2.94GHz
DirectX 12
Nvidia GeForce GTX 960

V2.fi | Manu Pärssinen
< Epic Gamesin Tim Swe... Yön kevyt peliaihein... >

Keskustelut (2 viestiä)

Joni88

05.03.2016 klo 16.46 1 tykkää tästä

Hmm... Minulla i7/GTX kokoonpano myös mutta peli toiminut sen 3h mitä kerennyt pelaamaan moitteetta.
lainaa
jambor

05.03.2016 klo 21.40

Ei mullakaan ollu mitään ongelmia. i5 6600k 8Gb Gtx 970. Ei oo kaatuillu vielä kertaakaan ja ei oo ollu mitään ruudunpäivitys ongelmia.
lainaa

Kirjoita kommentti




www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova