Tuorein sisältö

Juniorit sodan rattaisiin! Gears of Warin pääosassa on Fenixin poika

09.03.2016 klo 10.59 | Luettu: 1803 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen

Game Informer saa melko usein kansijutuikseen yksinoikeudella pelejä, joita innolla odotetaan, mutta joista ei ole paljon kuultu. Tällä kertaa vuorossa on Gears of War 4 (tai "Gears 4" jotta GoW/GeoW-kiistasta päästään).Suurin paljastus toistaiseksi on se, että peli tapahtuu 25 vuotta edellisen pelin tapahtumien jälkeen, joten pääosassa on aivan uusi joukko sotureita: JD Fenix, Kait Diaz ja Del Walker. Kuten ensimmäisen sukunimestä voi päätellä, sukulaisuussuhteita Marcus Fenixiin on olemassa ja itse asiassa JD on Marcuksen poika. Muksu karkasi jo nuorena COG-sotilaaksi ja on kateissa pelin juonen keskeisen tapahtumen jäljiltä.

Kait on varttunut Outsiders-ryhmässä ja on pätevä survivalisti. Del taas on entinen COG-sotilas, josta tuli jo kouluaikoina JD:n ystävä. Del oli myös osallinen siihen aiemmin mainittuun "tapahtumaan", joka saa joukkion pakenemaan Seran erämaihin turvapaikkaa etsimään.

Lisätietoa pelistä kasaantuu tänne kuukauden mittaan.


V2.fi | Manu Pärssinen
< Haluatko kuolla? Hae... Housemarquen roima r... >

Keskustelut (1 viestiä)

fjdposdfpoj

10.03.2016 klo 17.21

Ihan kiitettävällä tavalla tämä sikaniskaparodiointi jatkuu. Ihan Rambon/Rockyn poika -fiiliksillä mennään. Jossain vaiheessa isäkin varmaan ilmaantuu valamaan uskoa tiimiin

Kirjoita kommenttiwww.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova