Tuorein sisältö

Kohellusta tavalla jos toisellakin: Trackmania Turbon tuore traileri!

11.03.2016 klo 08.58 | Luettu: 3006 kertaa | Teksti: Mikko Heinonen

Tämän aamun trailerin tarjoaa Trackmania Turbo. Jos olet kaivannut perinteistä yksin- ja moninpelikokemusta autolla koheltamisesta, TT lupaa ainakin trailerinsa perusteella sen seitsemää erilaista pelimuotoa ja myös hieman Mario Kart -tyyppisiä bonuksia. Kavereiden kanssa voi pelata sekä jaetulla ruudulla että samalla ruudulla.YouTube-kommentoijat ovat ainakin aiheesta innostuneet:

"Am I missing something? This sounds way too perfect and I'm having trouble preventing myself from orgasming over this."

Trackmania Turbo julkaistaan 24.3. tutulle kolmikolle: PC, PS4 ja Xbox One.

V2.fi | Mikko Heinonen
< NES-pöytäkohu laantu... Suomalaista söpöilyä... >

Keskustelut (1 viestiä)

jpodfsfsdpj

11.03.2016 klo 09.49

Mutta kyyninen suomalainen tulee ja pelastaa maailman innostumiselta. Nimittäin 4 pelaajan split-screen? se vielä menettelee mutta kahden pelaajan pelihän on sitten sitä samaa vanhaa "revin minuutin eron ekan sadan metrin matkalla ajellaan tyhjällä radalla" sontameininkiä mitä on ollut jo 20 vuotta muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Luulis että nykyään jonkinlaisista bottiominaisuuksista olis tullut normi. Näin paskalta näyttävässä pelissä pitäisi kevyesti olla 20-30 bottia myös split-screenissä
lainaa

Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova