Tuorein sisältö

Ratoja on jyystetty maanisesti jo 20 vuotta - nyt juhlitaan

24.11.2023 klo 15.00 | Luettu: 1623 kertaa | Teksti: Manu Pärssinen


Sulava ratahurjastelu Trackmania on saavuttanut 20 vuoden pyöreän iän ja Ubisoft juhlistaa juhlapäiviä tuomalla alkuperäisen pelitrilogian lumi-, aavikko- ja ralliteemaiset kisat mukaan uuteen peliin. Näistä ensimmäisenä on vuorossa lumiteema, jonka myötä saapuu 15 radan mittainen kampanja. Aavikkoteema julkaistaan pelattavaksi 1. heinäkuuta alkaen osana pelin kesäkampanjaa ja ralliteema saadaan 1.huhtikuuta.

Synttäreitä juhlitaan myös erilaisilla kisatapahtumilla, kuten Track of the Day- ja Cup of the Day -kisoilla. 30. marraskuuta kello 19.30 alkaen Ubisoft News striimaa Cup of the Day -kisan, jossa mukana ovat Trackmanian tuottaja Augustin De Vita ja sisältöpäällikkö Ayrton Lemaire. Lisäksi mukana on kymmenen striimaajaa, jotka luovat omia ratojaan Trackmanian 20-vuotisjuhlallisuuksia varten. Juhlakisa käynnistyy 18. joulukuuta.

Juhlavuotta tuodaan esille myös uusilla tuomariston valitsemilla kymmenellä skinillä. Tänään alkavat myös Trackmanian maailmanmestaruuskisojen finaalivaiheet, jotka kisataan Ranskan Montpellierissä. Kisatapahtuma myös striimataan katsojille. Tapahtumat alkavat tänään kello 17.00 Suomen aikaa ja jatkuvat koko viikonlopun. Semifinaalit ovat vuorossa sunnuntaina kello 18.00 alkaen ja varsinaiset mestaruusajot kello 21.00 alkaen.


V2.fi | Manu Pärssinen
< South Park: Snow Day... Assassin's Creediin ... >

Keskustelut (0 viestiä)


Kirjoita kommentti
www.v2.fi™ © Alasin Media Oy | Hosted by Capnova